Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

DNA-piirin marraskuun tapaaminen

06.11.2017 klo 16:30 - 19:00


DNA-piirimme kokoontuu seuraavan kerran ma 06.11. klo 16.30 alkaen. Otattehan mukaan omat koneet, joko läppärit tai tabletit! Oma mokkula myös mukaan, jos mahdollista! Reitittimemme kapasiteetti on vain 32 konetta.

Alkukahvittelujen ja –infon jälkeen DNA-testejä jo teettäneet tarkistavat koneiltaan yhdessä, että perusasetukset ja varhaisimmat isä- ja äitilinjojen merkinnät ovat itsekunkin osalta kunnossa.

Sen jälkeen jakaannutaan ryhmiin. Kirsti Koivukoski, Tarja Piitulainen, Maaret Räsänen, Tuula Rasku ja Riitta Kokko-Parikka yhdistyksestämme ottavat aloittelevat uudet harrastajat sekä serkkututkimuksien käsittelystä ja opastuksesta kiinnostuneet hoteisiinsa. Pidemmälle ehtineet perehtyvät DNA-piirin vetäjän Antero Pärssisen johdolla BigY/YFull-tuloksiin esimerkkien avulla.  

DNA-piirimme ovat kaikille avoimia ja ilmaisia tilaisuuksia. Toimimme vapaaehtoisvoimin, mutta vuokratiloissa, ja kustannuksien kattamiseksi ja toiminnan jatkon varmistamiseksi toivomme DNA-piiriin osallistuvien ei-jäsentemme liittyvän muutaman ensimmäisen käyntikerran jälkeen yhdistyksemme jäseneksi. Jäsenmaksumme on 30 € vuodessa. Jäsenlomake on vasemmassa yläkulmassa Yhteystietoja-otsakkeen kohdasta Liittyminen jäseneksi.

 

 

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
06.11.2017
Aika:
16:30 - 19:00
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

LSST toimitila
Väinämöisentie 2 A
Lahti, 15200
+ Google Map