Lahden seudun sukututkijat ry


Siirry jäsensivuille tästä


TULEVIA TAPAHTUMIA

Lisää tapahtumia näkyy kalenterissa

VIIMEISIMPIÄ UUTISIA

Uutiset ryhmiteltynä

Sisään ja uloskirjautuminen
(vain toimihenkilöille)

Ei kertonut katuvansa -näytelmän esitys Lahden kaupunginteatterissa

lokakuun 7. päivä klo 13:00 16:00

Olemme varanneet jäsenillemme ja heidän aveceilleen lippuja Ei kertonut katuvansa -näytelmän lauantain 7.10.2023 klo 13:n näytökseen Lahden kaupunginteatterin Eero-näyttämöllä. Tommi Kinnusen romaaniin perustuva näytelmä on seitsemän teatterin yhteistuotanto ja Suomen ensi-ilta nähdään Kouvolan teatterissa 15.9.2023. Lahdessa sen ensi-ilta on 28.9.2023.

Näytelmä kertoo jatkosodan aikana Saksan armeijan palveluksessa olleista suomalaisnaisista, jotka palaavat kotimaahan saksalaisten joukkojen vetäydyttyä Pohjois-Norjasta.

Teatterilipun hinta on 32 €. Lisäksi on mahdollista varata väliaikatarjoilu, jonka menun ja hinnaston teatteri julkistaa tuonnempana. Teatterilipun varanneilta kysytään myöhemmin erikseen väliaikatarjoiluvalinnoista.

Teatteri informoi näytelmän kestoajasta väliaikoineen viimeistään ensi-iltaviikolla.

Varaathan teatterilipun viimeistään tiistaina 5.9.2023 tästä: Ilmoittautuminen tapahtumiin (lahdenseudunsukututkijat.com) Avecisi voit ilmoittaa mukaan niin, että merkitset ilmoittautumislomakkeelle hänen nimensä, mutta sähköpostiosoitteeksi oman sähköpostiosoitteesi. Näin tiedämme, kenen avecista on kyse. 

Teatterilipun varanneiden kesken arvotaan yksi ilmaislippu mikäli varattuja lippuja on 20 eli voittajan ei tarvitse maksaa lipusta mitään. Lahden seudun sukututkijat ry:n puheenjohtaja ei osallistu arvontaan.