Lahden seudun sukututkijat ry


Siirry jäsensivuille tästä

viimeisimpiä uutisia

Uutiset ryhmiteltynä

Sisään ja uloskirjautuminen
(vain toimihenkilöille)

PERUTTU Esitelmäilta verkossa: grafologia

tammikuun 3. päivä klo 18:00 20:15

EDIT 2.12.2021: Luento on peruttu, analysoitavaa aineistoa ei saatu ilmoittautuneilta kuten toivottiin.

Vuoden 2022 ensimmäisessä esitelmäillassa jäsenillemme vieraanamme on grafologi FM Tero Asp, joka kertoo ensin yleisesti grafologiasta eli käsialatutkimuksesta ja pienen tauon jälkeen klo 19 alkaen analysoi jäsentemme etukäteen meille toimittamia käsialanäytteitä.

Käsinkirjoitettuja vanhoja kirjeitä, postikortteja tai muuta vastaavaa sukuaineistoa joko lainaksi alkuperäisinä, hyvälaatuisesti skannattuina tai kopioina voi toimittaa meille käsialan analysointia varten viimeistään kuukautta ennen tapahtumaa. Aineiston toimittamisen yhteydessä pyydämme ilmoittamaan analysoitavan aineiston kirjoittajan sukupuolen ja suurin piirtein iän. Jos sinulla on käsinkirjoitettua aineistoa, jonka käsialaa haluat analysoitavan, laita meille viestiä ota yhteyttä -lomakkeella Ota yhteyttä – Lahden seudun sukututkijat ry viimeistään maanantaina 6.12.2021. Mikäli analysoitavia näytteitä tulee paljon, tapahtumassa pystytään käsittelemään ja esittelemään vain osa niistä.

Esitelmäillan seuraajaksi ilmoittaudutaan tästä: Ilmoittautuminen tapahtumiin (lahdenseudunsukututkijat.com) Ilmoittautuneille lähetetään Zoom-kutsulinkki tapahtumaa edeltävänä iltana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.