Lahden seudun sukututkijat ry


Siirry jäsensivuille tästä


TULEVIA TAPAHTUMIA

Lisää tapahtumia näkyy kalenterissa

VIIMEISIMPIÄ UUTISIA

Uutiset ryhmiteltynä

Sisään ja uloskirjautuminen
(vain toimihenkilöille)

Kierrätys- ja kestävä kehitys -teemainen bussiretki Lahdessa

toukokuun 5. päivä klo 10:00 14:00

Perjantaina 5.5.2023 teemme kierrätys- ja kestävä kehitys -teemaisen opastetun bussiretken Lahdessa. Päivän ohjelma ja aikataulu:

Klo 10 Mobusin bussi starttaa toimitilojemme edestä osoitteesta Väinämöisentie 2 A, Lahti. Mukana on opas Inga Blomqvist, joka emännöi ryhmää koko päivän. Osallistujat voivat jättää henkilöautonsa retken ajaksi toimitilojemme pysäköintipaikalle, jossa on 6 tunnin kiekkopaikkoja.

Klo 10.10 – 10.25 Bussi seisahtaa Lahti Energian parkkipaikalla ja kuulemme sen voimalaitoksista. Mahdollisesti saamme Lahti Energian edustajan vieraaksemme.

Klo 10.45 – 12.05 Vierailu Salpakierto Oy:ssä, missä teemana on jätelajittelu Lahden seudulla. Salpakierto on alueemme 9 kunnan omistama osakeyhtiö, joka vastaa omistajakuntiensa yhdyskuntajätehuollon palvelutehtävistä. Opas pitää alkuun noin 40 minuutin diaesittelyn yrityksen neuvotteluhuoneessa ja sen jälkeen tehdään saman pituinen kiertoajelu yrityksen alueella.

Klo 12.25 – 13.20 Lounas Neste K Karistolla isossa kabinetissa. Buffetlounaalla kaksi lämmintä ruokaa, keitto, jälkiruoka, kahvi, tee.

Klo 13.30 – 13.45 Opastettu kävelykierros Lahden Kariston kaupunginosassa Kymijärven rannalla tasaisessa maastossa. Sen jälkeen paluu bussilla takaisin toimitilojemme eteen noin klo 14.

Hinta, joka sisältää oppaan emännöinnin ja opastuksen sekä bussikuljetuksen, on noin 39 €/hlö, mikäli osallistujia on 20, ja noin 26 €/hlö, mikäli osallistujia on 30. Buffetlounaalle osallistuvilta veloitetaan lisäksi erikseen lounaan hinta noin 12,70 €/hlö.

Retki järjestetään, mikäli osallistujia on torstaihin 6.4.2023 mennessä ilmoittautunut vähintään 20. Maksimiosallistujamäärä on 50. Ilmoittaudu retkelle tästä: Ilmoittautuminen tapahtumiin (lahdenseudunsukututkijat.com)