Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Kostonkierre-teatteriesitys ja teemaruokailu

huhtikuun 2. päivä klo 17:00 21:30

EDIT 10.12.2021: Tapahtumamainosta on muutettu, sillä esityksen yhteyteen on varattu myös teemaruokailu ja lisäksi ryhmällemme on tarjolla myös opastettu kiertoajelu esitykseen liittyville tapahtumapaikoille.

Olemme varanneet 30 lippua klo 19 alkavaan Kostonkierre-näytelmän esitykseen ja sitä ennen klo 17 alkavaan teemaruokailuun lauantaina 2.4.2022 Lahden kaupunginteatterissa. Kostonkierre – tarina jakautuneesta kaupungista tuo ensimmäistä kertaa näyttämölle nastolalaisen kirjailijan Timo Sandbergin Lahteen sijoittuvien historiallisten jännitysromaanien tapahtumat. Kansalaissodan runtelemaan Lahteen on laskeutunut rauha, mutta pinnan alla kuplivat kuitenkin edelleen samat jännitteet, jotka repivät maan kahtia viisi vuotta aiemmin. Tästä voit tutustua tarkemmin näytelmään: Kostonkierre – Lahden Kaupunginteatteri

Teemaruokailun menun pääosassa on päijäthämäläinen lähiruoka:

Graavattua lohta ja hovimestarin kastiketta G, M
Savumuikkuja G, M
Vihersalaattia G, M
Metsäsienisalaattia G, L
Kotijuustoa lakkahillon kera G
Pitkään haudutettua luomusonninpaistia ja kermaista pippurikastiketta G, L
Sienipyörykät kermakastikkeessa (tarvittaessa vegaaninen) G, L
Timjamilla maustettuja uunissa paahdettuja perunoita ja juureksia G, M
Kahvi/tee

Teatterilipun ja teemaruokailun hinta on 60 €. Varaathan teatteripakettisi viimeistään maanantaina 28.02.2022 tästä: Ilmoittautuminen tapahtumiin (lahdenseudunsukututkijat.com) Avecisi voit ilmoittaa mukaan niin, että merkitset ilmoittaumislomakkeelle hänen nimensä, mutta sähköpostiosoitteeksi oman sähköpostiosoitteesi. Näin tiedämme, kenen avecista on kyse. 🙂

Tämän lisäksi on ryhmällemme tarjolla samalle päivälle kiertoajelu esityksen teemaan ja tapahtumapaikkoihin liittyen. Opastuksen hinta on alkaen 13 €/hlö (vähintään 10 hengen ryhmä, minimiveloitus 130 €). Oppaan kautta saadaan kuljetustarjous tammikuun alkupuolella, joten täydennämme tätä tapahtumamainosta silloin ja olemme asiasta myös sähköpostitse yhteydessä teemapaketin varanneille.

Maaliskuun verkkolukupiirissämme keskiviikkona 23.3.2022 tulemme käsittelemään Timo Sandbergin historiallisia jännitysromaaneja Mustamäki ja Kostonkierre, jotka ovat pohjana Kostonkierre-näytelmälle.

Kuva: Lahden kaupunginteatteri