Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

PERUTTU: Lahden kaupunginteatterin Sota ja rauha -näytelmä ja teemaruokailu

10.12.2021 klo 17:00 21:30

EDIT 10.12.2021 Lahden kaupunginteatteri joutui perumaan tämän illan Sota ja rauha -esityksen sairaustapauksen vuoksi. Myös esitykseen liittyvä teemaruokailu on peruttu. Lipun hankkineisiin 24 retkiryhmäläiseemme olemme olleet yhteydessä asiasta. 

EDIT 29.11.2021 Lahden kaupunkiteatteri ottaa tiukentuneiden ravintolarajoitusten vuoksi käyttöön koronapassin ja myös perjantaina 10.12. teatteriin tulevan ryhmämme jäsenet joutuvat näyttämään sen paikalle tullessaan. Liput varanneille on ilmoitettu asiasta sähköpostilla tänään 29.11.2021 aamupäivällä.

EDIT 29.10.2021 Heikentyneen koronatilanteen vuoksi  ohjelmaan alunperin kuulunut tutustuminen opastetusti teatterin tiloihin klo 16 on jouduttu perumaan. Muutoin illan ohjelma on entisellään.

Perjantaina 10.12.2021 vietämme pikkujouluhengessä iltapäivää ja iltaa yhdessä Lahden kaupunginteatterissa. Klo 17 ruokailemme illan esityksen, Sota ja rauha -näytelmän, teeman mukaisesti. Itse näytelmä alkaa klo 19. 

Lahden kaupunginteatteri esittelee Sota ja rauha -näytelmän seuraavasti:

Tolstoin suurteos, klassikoiden klassikko, Sota ja rauha, kuvaa ihmisiä historian mahtavien voimien armoilla.

Venäjä joutuu sotaan Napoleonia vastaan ja kaikkien elämä muuttuu peruuttamattomasti. Perittyään isältään merkittävän omaisuuden Pierre joutuu pohtimaan miten hän voisi olla hyödyksi ja miksi hän ei ole koskaan kokenut olevansa rakkauden arvoinen. Hänen paras ystävänsä Andrei lähtee sotaan tavoitellakseen kunniaa. Ystävysten välissä omaa kamppailuaan käy musiikillisesti lahjakas ja petetyn rakkautensa takia kärsivä Natasha.

Miten pelastaa ystävyys, rakkaus ja usko elämän mielekkyyteen? Sota ja rauha, elämä ja kuolema näkyvät toistensa läpi Pasi Lampelan kirkkaassa sovituksessa, joka herättää Tolstoin henkilöt ja heidän tarinansa eloon tunnistettavalla ja riipaisevalla tavalla.

Ruokailu on teatterin ylälämpiössä ja menu on seuraava:

Sillikaviaari L,G
Vihreä rypälesalaatti M,G & hunaja-dijonsinappikastike M,G
Uunipaahdettu rosolli M,G & piparjuurikerma L,G
Caesarsalaatti ravuilla L
Marinoitua punakaalia M,G
Maksapatee G & puolukka-karpalohilloke M,G
Punajuuri-aurajuustovuoka paahdetuilla saksanpähkinöillä L,G
Appelsiiniglaseerattua possua ja tummaa viskikastiketta M,G
Pintasavustettua lohta L,G & kylmä piparjuurikermakastike L,G
Kermaperunat L,G
Talon leivät ja levitteet
Kahvi / tee
Kakkua ja konvehteja

Tapahtumaan on varattu 30 paikkaa, peruutusten vuoksi 6 paikkaa on vielä vapaana. (tilanne 5.11.2021). Pikkujoulupaketin hinta on 56 €/hlö. Ilmoittautumiset viimeistään keskiviikkona 10.11.2021 tästä: Ilmoittautuminen tapahtumiin (lahdenseudunsukututkijat.com)

Sota ja rauha -näytelmän kuva: Marko Mäkinen

Tiedot

Päivämäärä:
10.12.2021
Aika:
17:00 – 21:30
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

Lahden seudun sukututkijat ry

Lahden kaupunginteatteri

Kirkkokatu 14
Lahti,
+ Google Map