Lahden seudun sukututkijat ry


Siirry jäsensivuille tästä


TULEVIA TAPAHTUMIA

Lisää tapahtumia näkyy kalenterissa

VIIMEISIMPIÄ UUTISIA

Uutiset ryhmiteltynä

Sisään ja uloskirjautuminen
(vain toimihenkilöille)

Lahden kaupunginteatterin Minna Canthin nuoruudesta kertova Rouva C -teatteriesitys

helmikuun 4. päivä klo 19:00 21:10

Olemme varanneet jäsenillemme ja heidän aveceilleen lippuja Lahden kaupunginteatterin Rouva C-teatteriesityksen lauantain 4.2.2023 näytökseen klo 19 Eero-näyttämöllä. Hyvät arvostelut saanut näytelmä kertoo kirjailija Minna Canthin (1844 – 1897) nuoruusvuosista. Se pohjautuu Minna Rytisalon samannimiseen arvostettuun kirjaan Suomen ensimmäisestä huomattavasta naisnäytelmäkirjailijasta ja yhteiskunnallisesta vaikuttajasta Minna Canthista. Lue lisää esityksestä tästä: Rouva C. – Lahden Kaupunginteatteri

Teatterilipun hinta on 32 €. Lisäksi on mahdollista varata väliaikatarjoilu. Suolaisena palana on tarjolla valinnan mukaan joko kylmäsavulohi-saaristolaisleipä (L) hintaan 7,50 € tai savuporo-aurajuustopiirakka (L) hintaan 7,50 € tai gluteeniton savuporopiirakka (L, G) hintaan 8 €. Juomavaihtoehtoina ovat kahvi/tee/kaakao/virvoitusjuoma/tuoremehu 4 €. Teatterilipun varanneilta kysytään erikseen väliaikatarjoiluvalinnoista.

Varaathan teatterilipun viimeistään keskiviikkona 18.1.2023 tästä: Ilmoittautuminen tapahtumiin (lahdenseudunsukututkijat.com) Avecisi voit ilmoittaa mukaan niin, että merkitset ilmoittautumislomakkeelle hänen nimensä, mutta sähköpostiosoitteeksi oman sähköpostiosoitteesi. Näin tiedämme, kenen avecista on kyse. 

Teatterilipun varanneiden kesken arvotaan yksi ilmaislippu mikäli varattuja lippuja on 20 eli voittajan ei tarvitse maksaa lipusta mitään. Lahden seudun sukututkijat ry:n puheenjohtaja ei osallistu arvontaan.

Kuva Lahden kaupunginteatterin verkkosivuilta