Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

MyHeritage ja Geni – käytä niitä oikein -koulutuspäivä

toukokuun 11. päivä klo 09:00 - 15:00


HUOM! KOULUTUSTILAISUUDEN OSANOTTAJAMÄÄRÄ ON TÄYNNÄ! Tarjolla on enää mahdollisesti peruutuvia paikkoja. Toimitilaamme mahtuu istumaan 70 henkeä.

My Heritage ja Geni – käytä niitä oikein -koulutuspäivän aikana tutustutaan sellaisiin internetin sukututkimuspalveluihin kuin Geni, MyHeritage, Ancestry ja FamilySearch. Koulutuksessa perehdytään niiden käyttöön ja käydään läpi seikkoja, jotka sukututkijan on syytä ottaa huomioon niihin tietoja syöttäessään. Erityisesti huomioidaan tietosuoja ja lähteiden merkintä. Kurssi antaa valmiudet lähteä itse käyttämään näitä suosittuja palveluja.

Kouluttajana toimii sukututkimuskouluttaja Juha Vuorela. Koulutus on Lahden seudun sukututkijat ry:n jäsenille maksuton, muilta hinta on 10 €. Päivän aikana on mahdollisuus lounastaa toimitilojemme viereisen ateriapalveluyrittäjän tiloissa hintaan 10 €, maksu käteisellä yrittäjälle.

Ilmoittautuminen Riitta Kokko-Parikalle, riitta.kokko-parikka(at)phnet.fi, viimeistään la 04.05.2019. Ilmoittautumisen yhteydessä on ilmoitettava, osallistuuko ruokailuun vai ei. Mikäli ruokailuun ilmoittautunut peruuttaa osallistumisensa la 04.05. jälkeen tai jättää tulematta siihen, häneltä peritään lounaan hinta 10 €.

Sukututkimusopettaja Juha Vuorela

Tiedot

Päivämäärä:
toukokuun 11. päivä
Aika:
09:00 - 15:00
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

LSST toimitila
Väinämöisentie 2 A
Lahti, 15200
+ Google Map

Järjestäjä

Lahden seudun sukututkijat ry