Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

MyHeritage-teemapäivä verkossa

helmikuun 13. päivä klo 10:00 15:00

EDIT 25.1.2021:

Zoom-verkkopalvelulla toteutettavan MyHeritage-teemapäivän aikataulu:
 
10.00 -11.00 MyHeritagen esittely, sukupuun rakentamisen aloittaminen, perustoiminnot

11.15-12.15 Osumat eli record matchien ja smart matchien käyttäminen sukupuun laajentamisessa

13.00-13.55 Theory of Family Relatively, Instant Discoveries -tekniikat,  DNA-osumien hyödyntäminen

14.00-15.00 Family Tree Builder, kuvankäsittely, mobiilisovellus

Linkki, jolla pääsee seuraamaan MyHeritage-teemapäivän ohjelmaa, lähetetään ilmoittautuneille lähempänä tapahtuma-ajankohtaa sähköpostilla. Tapahtuma on tarkoitettu vain Lahden seudun sukututkijat ry:n jäsenille. Ilmoittaudu mukaan viimeistään torstaina 11.02.2021 tästä: Ilmoittautuminen Lahden seudun sukututkijoiden tapahtumiin – Lahden seudun sukututkijat ry

Tästä voit liittyä Lahden seudun sukututkijat ry:n jäseneksi, jos haluat mukaan vain jäsenille tarkoitettuihin tapahtumiimme: Liity jäseneksi – Lahden seudun sukututkijat ry

EDIT 19.1.2021: Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä on esittänyt koronarajoitusten ja suositusten jatkamista ja tapahtumaan on mahdollista osallistua VAIN ZOOM-ETÄYHTEYDELLÄ. Ilmoittautuneille lähetetään sähköpostilla Zoom-kutsulinkki ennen tapahtumaa. Koska tapahtumaa ei järjestetä fyysisenä toimitiloissamme eikä siihen siten liity ruokailua yhteistyökumppanimme Lounaskahvila Mirkun tiloissa, tapahtuman aika lyhenee alunperin ilmoitetusta. Uudesta aikataulusta ilmoitetaan samalla kun ilmoittautuneille lähetetään kutsulinkki.

Järjestämme la 13.02.2021 toimitiloissamme MyHeritage-teemapäivän, jolloin saadaan tietää kaikki mahdollinen tästä nettipalvelusta. Päivän aikana tutustutaan sukupuun rakentamiseen MH-palvelussa, sen laajentamiseen erilaisten työkalujen avulla sekä sukupuun tulostamiseen. Tutustumme tämän jälkeen MyHeritagen sukututkimusohjelmaan Family Tree Maker ja käsittelemme myös MyHeritagen erittäin laajaa hakupalvelua sekä tulosten tarkistamista. Edelleen päivä antaa tietoa MyHeritagen kuvankäsittelytyökalusta. Lopuksi käymme läpi Myheritagen DNA-testien perusteita ja tulosten analysointityökaluja. Kouluttajana toimii Juha Vuorela.

Tapahtuma on tarkoitettu jäsenillemme ja niiden jäsentemme, jotka eivät pääse osallistumaan siihen fyysisesti, on mahdollista osallistua myös etäyhteydellä. Mainitsethan ilmoittautumislomakkeen kohdassa Lisätietoja, mikäli haluat osallistua etäyhteydellä. Jos osallistut tapahtumaan fyysisesti, voit samalla ilmoittautua ja osallistua myös tilauslounaalle (hinta 10 €). Ilmoittaudu molempiin viimeistään pe 05.02.2021 tästä:

Kuva: MyHeritage