Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Opastettu kiertoajelu Timo Sandbergin historiallisten jännitysromaanien Mustamäki ja Kostonkierre tapahtumapaikoilla Lahdessa

marraskuun 11. päivä klo 14:00 15:00

Yhdistyksemme on varannut lippuja Lahden kaupunginteatterin Kostonkierre-näytelmän pe 11.11.2022 klo 19:n näytökseen ja sitä edeltävään teemaruokailuun klo 17. Lahden kaupunginteatterin Kostonkierre-teatteriesitys ja teemaruokailu – Lahden seudun sukututkijat ry

Tämän lisäksi on kiinnostuneille tarjolla samana päivänä erillisestä maksusta kiertoajelu bussilla klo 14 – 15 Timo Sandbergin historiallisiin jännitysromaaneihin perustuvan näytelmän maisemissa Lahdessa. Kierroksella selviää mm. missä sijaitsi Reunanpalsta ja Kiirolan sauna sekä mistä Murhakuja sai nimensä. Oppaana toimii auktorisoitu Lahti-opas Erja Wiik, joka Saunottaja-Lyytin hahmossa muistelee menneitä aikoja ja juoruilee kaupungin tarinoita. Kiertoajelun opastuksen hinta on alkaen 13 €/hlö (vähintään 10 hengen ryhmä, minimiveloitus 130 €). Kuljetuksen hinta on 120 €, eli 12 €/hlö, jos ryhmän koko on 10 henkilöä (maaliskuun 2022 hinta, kuljetuksen hinta voi nousta mikäli polttoaineiden hinta edelleen nousee).

Kiertoajelulle, jonka hinta siis on noin 25 €/hlö, ilmoittaudutaan erikseen viimeistään ma 10.10.2022 tästä: Ilmoittautuminen tapahtumiin (lahdenseudunsukututkijat.com) Kiertoajelu on ajoitettava valoisaan aikaan päivästä. Sen jälkeen, ennen illan ruokailua ja teatteriesitystä, on vielä mahdollista tutustua Lahden visuaalisten taiteiden museoon Malvaan ja sen syksyn 2022 näyttelyihin, joita ovat mm. Viipurin mlk:ssa syntyneen graafikkomestari Erik Bruunin ja Asikkalassa syntyneen kuvataiteilija Nanna Suden näyttelyt. Lahden visuaalisten taiteiden museo Malva (malvamuseo.fi) Kiertoajelulle ilmoittautuvilta kysytään erikseen, haluavatko he vierailla myös Malvassa.

Lokakuun verkkolukupiireissämme ke 12.10.2022 ja ke 9.11.2022 tulemme käsittelemään Timo Sandbergin historiallisia jännitysromaaneja Mustamäki ja Kostonkierre, jotka ovat pohjana Kostonkierre-näytelmälle. Tervetuloa osallistumaan myös näihin tapahtumiin! Ilmoittautuminen tapahtumiin (lahdenseudunsukututkijat.com)