Lahden seudun sukututkijat ry


Siirry jäsensivuille tästä

viimeisimpiä uutisia

Uutiset ryhmiteltynä

Sisään ja uloskirjautuminen
(vain toimihenkilöille)

Retki Lahden Mukkulan kartanoon

huhtikuun 29. päivä klo 10:00 13:00

Perjantaina 29.4.2022 teemme retken Mukkulan kartanoon (Ritaniemenkatu 10, Lahti). Retki liittyy tapahtumakokonaisuuteen, jonka toisen osan muodostaa huhtikuun verkkolukupiirimme ke 20.4. Siinä käsitellään Eeva Vuorenpään romaania Kotkansilmä, jonka esikuvana on Mukkulan kartano ja sen todelliset tapahtumat. Historia-aiheisten kirjojen verkkolukupiiri: Eeva Vuorenpään Kotkansilmä – Lahden seudun sukututkijat ry

Mukkulan kartanon päärakennus kuvattuna 24.5.2016

Päivän ohjelma:

Klo 10 Lahti-opas Helli Jalas kertoo Mukkulan kartanon monivaiheisesta historiasta. Mikäli sää sallii, kiertelemme kartanon alueella ulkosalla, niin voimme hahmottaa sielujemme silmin paremmin myös niitä kartanon rakennuksia, joita ei enää ole. Opastuksen hinta 60 € jaetaan osallistujen kesken. Mikäli ryhmässä on 30 henkeä, opastuksen hinta on 2 €/hlö.

Klo 11.30 Lounas Mukkulan kartanossa. Lounaan hinta 24 €/hlö. Lounaan jälkeen Resort Manager Tiina Aalto kertoo Mukkulan kartanon nykytoiminnasta. Mikäli majoitus/tapahtumatilanne sallii, pääsemme mahdollisesti kurkistamaan myös kartanon ja sen sivurakennusten muihin tiloihin.

Ilmoittaudu mukaan retkelle viimeistään ma 25.4.2021 tästä: Ilmoittautuminen tapahtumiin (lahdenseudunsukututkijat.com)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *