Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Sukututkimuksen leirikoulu

maaliskuun 22. päivä klo 14:00 - maaliskuun 23. päivä klo 12:00


Torstaina 22.03. – perjantaina 23.03. järjestämme aivan uudenlaisen tapahtuman, sukututkimuksen leirikoulun. Olemme varanneet Lammin Evolla sijaitsevan Evon Erähuvilan, entisaikain erähenkisen, 50-luvulla rakennetun täysin saneeratun lähes 200-neliöisen savottakämpän. Vietämme siellä aikaa sukututkimuskeskustelujen ja rennon yhdessäolon merkeissä. Kerrankin on mahdollisuus perehtyä vaikkapa DNA-sukututkimuksen saloihin oikein ajan kanssa, joten omat läppärit tai tabletit mukaan.

Mukaan mahtuu 15 osallistujaa. Tapahtuma on tarkoitettu ensisijaisesti jäsenillemme ja heidän avecilleen. Huvilassa voi joko yöpyä (viisi makuuhuonetta ja muita makuutiloja) tai viettää siellä vain iltapäivän ja illan. Tilaisuus aloitetaan torstaina 22.03. klo 14 ja yöpyjät jättävät huvilan siivottuna perjantaina 23.03. klo 12. Ruokailut sovitaan ja järjestetään osallistujien kesken, tiukkoja keittiösulkeisia ei ole luvassa. Huvilan vuokra jaetaan osallistujien kesken, 15 hengen ryhmälle hinta on 25 €/hlö. Hinta on sama, yöpyy tai ei. Ruokailusta tulee lisäkuluja. Yöpyjät ottavat omat liinavaatteet ja pyyhkeet mukaan. Huvilan sisäsauna on käytössämme.

Evon Erähuvilaan ja sen sijaintiin voit tutustua tästä: http://www.evonluonto.fi/fi/majoituskohteemme1/evon-erahuvila/

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: Riitta Kokko-Parikka, riitta.kokko-parikka@phnet.fi tai Maaret Räsänen, maaret.rasanen@suomi24.fi. Ilmoittauduthan pikaisesti, ennakkoilmoittautumisia on jo tehty!

Kuva Evon Erähuvilasta: Evon Luonto

 

Tiedot

Alkaa:
maaliskuun 22. päivä klo 14:00
Loppuu:
maaliskuun 23. päivä klo 12:00
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Evon Erähuvila
Niemisjärventie 459
Hämeenlinna,
+ Google Map