Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Sukututkimusilta Hyvinkään kaupunginkirjastossa

20.08.2020 klo 17:00 - 20:00


Lahden seudun sukututkijat ry järjestää yhdessä Keravan Seudun Sukututkijat ry:n kanssa sukututkimusillan torstaina 20.08.2020 klo 17 – 20 Hyvinkään kaupunginkirjastossa, osoite Torikatu 5. Lahden seudun sukututkijat ry:n hallituksen jäsen, sukututkimuksen opettaja Maaret Räsänen kertoo perinteisestä ja geneettisestä sukututkimuksesta klo 17.30 alkaen. Lisäksi on tarjolla sukututkimusneuvontaa ja myynnissä mm. sukututkimuslomakkeita. Esillä ja lainattavissa on sukututkimus- ja kotiseutukirjallisuutta kirjaston omista kokoelmista. Vapaa pääsy ja Lahden seudun sukututkijat ry:n kahvi-, mehu- ja pullatarjoilu kaikille kirjaston asiakkaille. 

Sukututkimusilta Hyvinkään kirjastossa alkaa klo 17 yhdistyksemme tarjoamilla pullakahveilla kirjaston ala-aulassa. Esitykset alkavat kirjaston Anton-ryhmätilassa klo 17.30. Puheenjohtajamme Riitta Kokko-Parikka ja Keravan Seudun sukututkijat Ry:n puheenjohtaja Paula Päivinen kertovat ensin lyhyesti yhdistyksistään ja sen jälkeen hallituksemme jäsen Maaret Räsänen esittelee niin perinteistä kuin geneettistä sukututkimusta.

Anton-ryhmätilaan voidaan turvavälit huomioon ottaen ottaa numeroiduille istumapaikoille 40 kuulijaa. Tilaisuus on tarkoitettu sukututkimuksesta mahdollisena uutena harrastuksena kiinnostuneille sekä aloittelijoille. Ethän tule tapahtumaan sairaana!

Kuva: Hyvinkään kaupunginkirjasto

Tiedot

Päivämäärä:
20.08.2020
Aika:
17:00 - 20:00
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Hyvinkään kaupunginkirjasto
Torikatu 5
Hyvinkää, Suomi
+ Google Map

Järjestäjät

Lahden seudun sukututkijat ry
Keravan Seudun Sukututkijat ry