Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Syyskuun jäsentapaaminen verkossa

syyskuun 15. päivä klo 18:00 20:00

Syyskuun jäsentapaamisemme on tarkoitettu erityisesti yhdistyksemme tuoreimmille tulokkaille. Tänä vuonna olemme saaneet joukkoomme yli 100 uutta jäsentä, jotka kutsumme mukaan myös henkilökohtaisella sähköpostikutsulla.

Alkuun hallituksemme jäseniä ja muita toimihenkilöitämme esittäytyy ja kertoo yhdistyksemme tämän hetken toiminnasta ja kuulumisista sekä raottaa tulevaa. Sitten keskustellaan yhdessä odotuksista, toiveista ja ehdotuksista liittyen toimintaamme ja tapahtumiimme. Yhdistyksemme keskeiset toimijat ovat innostuvaa sorttia ja ryhtyvät nopeasti tuumasta toimeen toteuttaakseen hyvät, kustannuksiltaan budjettimme rajoissa toteuttamiskelpoiset ideat.

Tavataan tapahtumassa ja tullaan tutuiksi, tervetuloa mukaan! Linkki Zoom-verkkopalvelussa järjestettävään jäsentapaamiseen on salasanalla suojatuilla jäsensivuillamme.

Lahden seudun sukututkijat ry:n hallitus v. 2021: hallituksen jäsen Tarja Piitulainen, hallituksen jäsen Maaret Räsänen, sihteeri Tuula Niskanen, hallituksen jäsen Risto Ruohonen, hallituksen jäsen ja Sukuset-lehden päätoimittaja Esa Yrjölä, varapuheenjohtaja ja kirjastonhoitaja Leo Laakko, puheenjohtaja Riitta Kokko-Parikka