Lahden seudun sukututkijat ry


Siirry jäsensivuille tästä


TULEVIA TAPAHTUMIA

Lisää tapahtumia näkyy kalenterissa

VIIMEISIMPIÄ UUTISIA

Uutiset ryhmiteltynä

Sisään ja uloskirjautuminen
(vain toimihenkilöille)

Syyskuun jäsentapaaminen verkossa

15.09.2021 klo 18:00 20:00

Syyskuun jäsentapaamisemme on tarkoitettu erityisesti yhdistyksemme tuoreimmille tulokkaille. Tänä vuonna olemme saaneet joukkoomme yli 100 uutta jäsentä, jotka kutsumme mukaan myös henkilökohtaisella sähköpostikutsulla.

Alkuun hallituksemme jäseniä ja muita toimihenkilöitämme esittäytyy ja kertoo yhdistyksemme tämän hetken toiminnasta ja kuulumisista sekä raottaa tulevaa. Sitten keskustellaan yhdessä odotuksista, toiveista ja ehdotuksista liittyen toimintaamme ja tapahtumiimme. Yhdistyksemme keskeiset toimijat ovat innostuvaa sorttia ja ryhtyvät nopeasti tuumasta toimeen toteuttaakseen hyvät, kustannuksiltaan budjettimme rajoissa toteuttamiskelpoiset ideat.

Tavataan tapahtumassa ja tullaan tutuiksi, tervetuloa mukaan! Linkki Zoom-verkkopalvelussa järjestettävään jäsentapaamiseen on salasanalla suojatuilla jäsensivuillamme.

Lahden seudun sukututkijat ry:n hallitus v. 2021: hallituksen jäsen Tarja Piitulainen, hallituksen jäsen Maaret Räsänen, sihteeri Tuula Niskanen, hallituksen jäsen Risto Ruohonen, hallituksen jäsen ja Sukuset-lehden päätoimittaja Esa Yrjölä, varapuheenjohtaja ja kirjastonhoitaja Leo Laakko, puheenjohtaja Riitta Kokko-Parikka