Jäsenmaksu

Yhdistyksemme jäsenmaksu vuonna 2020 on 30 €. Jäsenmaksu on ollut saman suuruinen vuodesta 2016 alkaen. Vuoden 2020 jäsenmaksulaskut on lähetetty jäsenistöllemme maaliskuun 2020 alkupuolella sähköpostilla hallituksen jäsentemme sähköpostiosoitteista ja eräpäivä oli 17.03.2020. Niille noin 10 jäsenellemme, joilla ei ole sähköpostia, jäsenmaksulaskut on lähetetty kirjepostilla. Ota mahdollisissa jäsenmaksuun liittyvissä kysymyksissä yhteys puheenjohtaja Riitta Kokko-Parikkaan, riitta.kokko-parikka(at)phnet.fi.

Myöhemmin v. 2020 liittyville uusille jäsenille jäsenmaksulasku lähetetään sähköpostilla liittymisen yhteydessä.

Vuoden 2021 jäsenmaksulasku tulee olemaan jäsenlehden Sukuset 1/2021 yhteydessä. Lehti ilmestyy helmikuussa 2021.

Kunniajäsenemme on vapautettu jäsenmaksusta.

Liittymällä jäseneksi ja maksamalla yhdistyksen jäsenmaksun liityt vain Lahden seudun sukututkijat ry:n jäseneksi, et esimerkiksi Suomen Sukututkimusseuran (SSS) tai Suomen Sukuhistoriallisen Yhdistyksen (SSHY) jäseneksi.

Mikäli jäsen ei ole maksanut alkuvuodesta lähetettyä jäsenmaksulaskua syyskuun alkuun mennessä, syyskauden Sukuset-lehteä ei hänelle enää lokakuussa lähetetä. Mikäli jäsenmaksua ei loppuvuoden aikanakaan ole suoritettu, maksamaton jäsen erotetaan sääntöjen mukaan vuoden lopussa jäsenyydestä.