Lahden seudun sukututkijat ry


Siirry jäsensivuille tästä


TULEVIA TAPAHTUMIA

Lisää tapahtumia näkyy kalenterissa

VIIMEISIMPIÄ UUTISIA

Uutiset ryhmiteltynä

Sisään ja uloskirjautuminen
(vain toimihenkilöille)

Jäsenmaksu vuonna 2023

Jäsenmaksu on 25 € myös vuonna 2023 niille, jotka haluavat lukea Sukuset-jäsenlehteä näköispainoksena verkkosivujemme salasanalla suojatuilla jäsensivuilla. Niille, jotka haluavat painetun Sukuset-jäsenlehden postitettuna kotiin, jäsenmaksu on 30 €/vuosi. Lehtipaino lähettää fyysiset lehdet suoraan tilaajille. Ulkomailla asuville jäsenmaksu on 25 €/vuosi ja oikeuttaa lukemaan jäsenlehteämme näköispainoksena jäsensivuilla.

Vuoden 2023 jäsenmaksulaskut lähetettiin 31.1.2023 jäsenistölle jäsentiedotteen 2/2023 yhteydessä ryhmäsähköpostilla ja muutamalle sähköpostittomalle jäsenelle kirjepostina ja eräpäivä oli 28.2.2023.

31.1.2023 jälkeen liittyneille uusille jäsenille jäsenmaksulasku lähetetään sähköpostilla uuden jäsenen infoviestin yhteydessä.

Jäsenmaksu on ollut 30 € vuodesta 2016 alkaen. Painokustannukset ovat suuret ja postimaksut lähes yhtä suuret. Jäsenmaksu on siksi ollut vuoden 2021 alusta halvempi digilehden tilaajille. Jäsenistä 45 % valitsi v. 2022 digilehden.

Kunniajäsenet on vapautettu jäsenmaksusta.

Liittymällä jäseneksi ja maksamalla yhdistyksen jäsenmaksun liityt vain Lahden seudun sukututkijat ry:n jäseneksi, et esimerkiksi valtakunnallisten sukututkimusalan yhdistysten Suomen Sukututkimusseuran (SSS) tai Suomen Sukuhistoriallisen Yhdistyksen (SSHY) jäseneksi.

Ota mahdollisissa jäsenmaksuun liittyvissä kysymyksissä yhteys puheenjohtaja Riitta Kokko-Parikkaan, riitta.kokko-parikka(at)phnet.fi.

Mikäli jäsen ei ole maksanut jäsenmaksulaskua, painetun lehden jäsentilaajalle ei lähetetä lehden numeroita. Mikäli jäsenmaksua ei ole suoritettu koko vuonna, maksamaton jäsen erotetaan sääntöjen mukaan vuoden lopussa jäsenyydestä.