Jäsenmaksu

Vuonna 2021 ja myös vuonna 2022 jäsenmaksu on 25 € niille, jotka haluavat lukea Sukuset-jäsenlehteä näköispainoksena verkkosivujemme salasanalla suojatuilla jäsensivuilla. Niille, jotka haluavat painetun Sukuset-jäsenlehden postitettuna kotiin, jäsenmaksu on 30 €. Lehtipaino lähettää fyysiset lehdet suoraan tilaajille.

Vuoden 2021 jäsenmaksujen tarkemmat maksamisohjeet ovat lehden numerossa 1/2021 sivulla 5. 29.1.2021 eli vuoden 2021 ensimmäisen jäsenlehden ilmestymisen jälkeen yhdistykseen liittyville uusille jäsenille lähetetään liittymisen yhteydessä sähköpostilla muun infon ohella jäsenmaksulasku, josta voi valita mieleisensä maksuvaihtoehdon 25 € tai 30 €.

Jäsenmaksu on ollut 30 € vuodesta 2016 alkaen. Painokustannukset ovat suuret ja postimaksut vielä niitäkin suuremmat ja jäsenmaksu on siksi vuoden 2021 alusta halvempi digilehden tilaajille.

Kunniajäsenet on vapautettu jäsenmaksusta.

Liittymällä jäseneksi ja maksamalla yhdistyksen jäsenmaksun liityt vain Lahden seudun sukututkijat ry:n jäseneksi, et esimerkiksi Suomen Sukututkimusseuran (SSS) tai Suomen Sukuhistoriallisen Yhdistyksen (SSHY) jäseneksi.

Ota mahdollisissa jäsenmaksuun liittyvissä kysymyksissä yhteys puheenjohtaja Riitta Kokko-Parikkaan, riitta.kokko-parikka(at)phnet.fi.

Mikäli jäsen ei ole maksanut vuoden 2021 jäsenmaksulaskua syyskuun alkuun mennessä, hänelle ei lähetetä lokakuussa ilmestyvää lehden 2/2021 painettua numeroa. Mikäli jäsenmaksua ei loppuvuoden aikanakaan ole suoritettu, maksamaton jäsen erotetaan sääntöjen mukaan vuoden lopussa jäsenyydestä.