Lahden seudun sukututkijat ry


Kirjaudu ja siirry jäsensivuille tästä

Tulevia tapahtumia

voit katsoa avatun Tapahtumakalenterin Tapahtumat-näkymästä:


VIIMEISIMPIÄ UUTISIA

Uutiset ryhmiteltynä

Sisään ja uloskirjautuminen
(vain toimihenkilöille)

Jäsenmaksu vuonna 2024

Jäsenmaksu on 25 € niille, jotka haluavat lukea Sukuset-jäsenlehteä näköispainoksena verkkosivujemme salasanalla suojatuilla jäsensivuilla. Niille, jotka haluavat painetun Sukuset-jäsenlehden postitettuna kotiin, jäsenmaksu on 30 €/vuosi. Lehtipaino lähettää fyysiset lehdet suoraan tilaajille. Ulkomailla asuville jäsenmaksu on 25 €/vuosi ja oikeuttaa lukemaan jäsenlehteämme näköispainoksena jäsensivuilla.

Vuoden 2024 jäsenmaksulaskut lähetettiin 29.1.2024 jäsenistölle jäsentiedotteen 1/2024 yhteydessä ryhmäsähköpostilla ja muutamalle sähköpostittomalle jäsenelle kirjepostina ja eräpäivä oli 29.2.2024.

Uusille jäsenille jäsenmaksulasku lähetetään sähköpostilla uuden jäsenen infoviestin yhteydessä.

Jäsenmaksu on ollut 30 € vuodesta 2016 alkaen. Painokustannukset ovat suuret ja postimaksut lähes yhtä suuret. Jäsenmaksu on siksi ollut vuoden 2021 alusta halvempi digilehden tilaajille. Jäsenmaksun v. 2023 maksaneista 48 % on valinnut digiversion.

Kunniajäsenet on vapautettu jäsenmaksusta.

Liittymällä jäseneksi ja maksamalla yhdistyksen jäsenmaksun liityt vain Lahden seudun sukututkijat ry:n jäseneksi, et esimerkiksi valtakunnallisten sukututkimusalan yhdistysten Suomen Sukututkimusseuran (SSS) tai Suomen Sukuhistoriallisen Yhdistyksen (SSHY) jäseneksi.

Ota mahdollisissa jäsenmaksuun liittyvissä kysymyksissä yhteys sähköpostilla posti(at)lahdenseudunsukututkijat.com

Jäsenmaksun laiminlyönnistä jäsen menettää jäsenelle kuuluvat edut. Yhdistyksen hallitus voi myös erottaa jäsenen, joka on jättänyt suorittamatta vuotuisen jäsenmaksun. Jäsen katsotaan eronneeksi yhdistyksestä, mikäli hän ei ole maksanut jäsenmaksuaan kalenterivuoden loppuun mennessä sen erääntymisestä.