Lahden seudun sukututkijat ry


Siirry jäsensivuille tästä


TULEVIA TAPAHTUMIA

Lisää tapahtumia näkyy kalenterissa

VIIMEISIMPIÄ UUTISIA

Uutiset ryhmiteltynä

Sisään ja uloskirjautuminen
(vain toimihenkilöille)

Jäsenmaksu vuonna 2023

Jäsenmaksu on 25 € myös vuonna 2023 niille, jotka haluavat lukea Sukuset-jäsenlehteä näköispainoksena verkkosivujemme salasanalla suojatuilla jäsensivuilla. Niille, jotka haluavat painetun Sukuset-jäsenlehden postitettuna kotiin, jäsenmaksu on 30 €/vuosi. Lehtipaino lähettää fyysiset lehdet suoraan tilaajille. Ulkomailla asuville jäsenmaksu on 25 €/vuosi ja oikeuttaa lukemaan jäsenlehteämme näköispainoksena jäsensivuilla.

Vuoden 2023 jäsenmaksulaskut lähetettiin 31.1.2023 jäsenistölle jäsentiedotteen 2/2023 yhteydessä ryhmäsähköpostilla ja muutamalle sähköpostittomalle jäsenelle kirjepostina. Muistathan maksaa laskun viimeistään eräpäivänä 28.2.2023!

Eräpäivän 28.2.2023 jälkeen:

-verkkosivujemme www.lahdenseudunsukututkijat.com jäsensivujen salasana vaihdetaan

-jäsensivuillamme olevien tallenteiden salasanoja vaihdetaan

-uudet salasanat ilmoitetaan vain jäsenmaksun maksaneille

-maaliskuussa ilmestyvän Sukuset-jäsenlehden 1/2023 postituslista lähetetään painoon, joka postittaa lehdet suoraan tilaajille. Eli jos maksat 30 €:n jäsenmaksun vasta eräpäivän jälkeen, tieto siitä ei ehdi lehden 1/2023 postituslistaan ja saat postissa ainoastaan lehden syksyn numeron 2/2023. Jäsenlehtiämme postitamme yksittäiskappaleina vain erillisestä maksusta.

31.1.2023 jälkeen liittyville uusille jäsenille jäsenmaksulasku lähetetään sähköpostilla uuden jäsenen infoviestin yhteydessä.

Jäsenmaksu on ollut 30 € vuodesta 2016 alkaen. Painokustannukset ovat suuret ja postimaksut lähes yhtä suuret. Jäsenmaksu on siksi ollut vuoden 2021 alusta halvempi digilehden tilaajille. Jäsenistä 45 % valitsi v. 2022 digilehden.

Kunniajäsenet on vapautettu jäsenmaksusta.

Liittymällä jäseneksi ja maksamalla yhdistyksen jäsenmaksun liityt vain Lahden seudun sukututkijat ry:n jäseneksi, et esimerkiksi valtakunnallisten sukututkimusalan yhdistysten Suomen Sukututkimusseuran (SSS) tai Suomen Sukuhistoriallisen Yhdistyksen (SSHY) jäseneksi.

Ota mahdollisissa jäsenmaksuun liittyvissä kysymyksissä yhteys puheenjohtaja Riitta Kokko-Parikkaan, riitta.kokko-parikka(at)phnet.fi.

Mikäli jäsen ei ole maksanut jäsenmaksulaskua syyskuun alkuun mennessä, painetun lehden jäsentilaajalle ei lähetetä syksyllä ilmestyvää lehden numeroa. Mikäli jäsenmaksua ei loppuvuoden aikanakaan ole suoritettu, maksamaton jäsen erotetaan sääntöjen mukaan vuoden lopussa jäsenyydestä.