Jäsenmaksu

Vuonna 2021 jäsenmaksu on 30 € niille, jotka haluavat saada Sukuset-jäsenlehtemme itselleen numerosta 2/2021 alkaen postitse lähetettynä ja 25 € niille, jotka haluavat jatkossa lukea lehteä näköispainoksena verkkosivujemme salasanalla suojatuilla jäsensivuilla eivätkä fyysistä lehteä postitettuna.

Vuoden 2021 jäsenmaksujen tarkemmat maksamisohjeet tulevat olemaan helmikuussa 2021 ilmestyvässä Sukuset 1/2021 -lehdessä eli jäsenmaksulaskuja ei lähetetä jäsenistölle erikseen. Jäsenmaksu on ollut 30 € vuodesta 2016 alkaen. Nykyään jäsenlehteä halutaan yhä enenevässä määrin lukea digilehtenä eikä enää postitettuna kotiin. Koska postikulut ovat suuremmat kuin lehden painatuskulut, digilehden tilaajille jäsenmaksu on jatkossa vain 25 €.

V. 2021 liittyville uusille jäsenille jäsenmaksulasku lähetetään sähköpostilla liittymisen yhteydessä.

Kunniajäsenemme on vapautettu jäsenmaksusta.

Liittymällä jäseneksi ja maksamalla yhdistyksen jäsenmaksun liityt vain Lahden seudun sukututkijat ry:n jäseneksi, et esimerkiksi Suomen Sukututkimusseuran (SSS) tai Suomen Sukuhistoriallisen Yhdistyksen (SSHY) jäseneksi.

Ota mahdollisissa jäsenmaksuun liittyvissä kysymyksissä yhteys puheenjohtaja Riitta Kokko-Parikkaan, riitta.kokko-parikka(at)phnet.fi.

Mikäli jäsen ei ole maksanut alkuvuodesta lähetettyä jäsenmaksulaskua syyskuun alkuun mennessä, syyskauden Sukuset-lehteä ei hänelle enää lokakuussa lähetetä. Mikäli jäsenmaksua ei loppuvuoden aikanakaan ole suoritettu, maksamaton jäsen erotetaan sääntöjen mukaan vuoden lopussa jäsenyydestä.