Lahden seudun sukututkijat ry


Siirry jäsensivuille tästä

viimeisimpiä uutisia

Uutiset ryhmiteltynä

Sisään ja uloskirjautuminen
(vain toimihenkilöille)

Jäsenmaksu

Vuonna 2022 jäsenmaksu on 25 € niille, jotka haluavat lukea Sukuset-jäsenlehteä näköispainoksena verkkosivujemme salasanalla suojatuilla jäsensivuilla. Niille, jotka haluavat painetun Sukuset-jäsenlehden postitettuna kotiin, jäsenmaksu on 30 €. Lehtipaino lähettää fyysiset lehdet suoraan tilaajille.

Jäsenmaksulaskut lähetettiin 31.1.2022 jäsenistölle jäsentiedotteen 2/2022 yhteydessä ryhmäsähköpostilla ja muutamalle sähköpostittomalle jäsenelle kirjepostina. Myöhemmin vuonna 2022 liittyville uusille jäsenille jäsenmaksulasku lähetetään sähköpostilla jäseneksiliittymisen yhteydessä. Jäsenille tarkoitettuihin tapahtumiin pääsee osallistumaan, kun jäsenmaksu on maksettu.

Jäsenmaksu on ollut 30 € vuodesta 2016 alkaen. Painokustannukset ovat suuret ja postimaksut lähes yhtä suuret. Jäsenmaksu on siksi ollut vuoden 2021 alusta halvempi digilehden tilaajille. Jäsenistä yli 40 % on valinnut digilehden.

Kunniajäsenet on vapautettu jäsenmaksusta.

Liittymällä jäseneksi ja maksamalla yhdistyksen jäsenmaksun liityt vain Lahden seudun sukututkijat ry:n jäseneksi, et esimerkiksi valtakunnallisten sukututkimusalan yhdistysten Suomen Sukututkimusseuran (SSS) tai Suomen Sukuhistoriallisen Yhdistyksen (SSHY) jäseneksi.

Ota mahdollisissa jäsenmaksuun liittyvissä kysymyksissä yhteys puheenjohtaja Riitta Kokko-Parikkaan, riitta.kokko-parikka(at)phnet.fi.

Mikäli jäsen ei ole maksanut jäsenmaksulaskua syyskuun alkuun mennessä, painetun lehden jäsentilaajalle ei lähetetä syksyllä ilmestyvää lehden numeroa. Mikäli jäsenmaksua ei loppuvuoden aikanakaan ole suoritettu, maksamaton jäsen erotetaan sääntöjen mukaan vuoden lopussa jäsenyydestä.