Lahden seudun sukututkijat ry


Siirry jäsensivuille tästä

viimeisimpiä uutisia

Uutiset ryhmiteltynä

Sisään ja uloskirjautuminen
(vain toimihenkilöille)

Kuinka liityn mukaan Zoomiin

Kuinka liityn mukaan Zoomiin?

Koronaviruspandemian takia on yhdistyksemme siirtänyt suurimman osan tapahtumistaan verkkoon. Osa järjestämistämme tapahtumista on pelkästään jäsenille mutta myös kaikille vapaasti katsottavia tapahtumia löytyy.

Olet nähnyt sivuillamme mielenkiintoisen tilaisuuden, joka järjestetään verkossa Zoomilla mutta epäröit liittyä mukaan.

Seuraavassa yksinkertaiset ohjeet liittymiseen:

Sähköpostiisi on tullut tilaisuuden järjestäjältä kutsu, jossa on linkki asianomaiseen tilaisuuteen. Tätä linkkiä klikkaamalla pääset liittymään tilaisuuteen. Yleinen käytäntö on, että tilaisuuden isäntä/emäntä (host) päästää osallistujat mukaan tilaisuuteen, joten odottele rauhassa. Tässä vaiheessa on myös hyvä testata oman laitteen videon ja mikrofonin toiminta (paina Test Computer Audio).

Vaihtoehtoisesti Zoom saattaa myös kysyä sähköpostiosoitettasi ja nimeäsi tai pelkkää nimeäsi sisäänkirjautumisen aikana. Tai mukaan pääsee ilman mitään noista edellä mainituista.

Tapahtuman järjestäjä on merkinnyt kutsuun tilaisuuden alkamisajan mutta on hyvä liittyä mukaan jo aikaisemmin. Mikrofoni on hyvä pitää suljettuna (mute) ainakin aluksi. Webinaareissa kutsun lähettäjä useimmiten sulkee automaattisesti sekä videon että mikrofonin yleensä koko tapahtuman ajaksi.

Tapahtumiin voi liittyä mukaan myös tabletilla tai puhelimella. Niihin tulee ladata omat Zoom-sovellukset joko Google Playsta tai App Storesta.