Lahden seudun sukututkijat ry


Kirjaudu ja siirry jäsensivuille tästä

Tulevia tapahtumia

voit katsoa avatun Tapahtumakalenterin Tapahtumat-näkymästä:


VIIMEISIMPIÄ UUTISIA

Uutiset ryhmiteltynä

Sisään ja uloskirjautuminen
(vain toimihenkilöille)

Sukututkimusohjelmia

Ilmaisia sukututkimusohjelmia

Family Tree Builder on MyHeritagen ilmainen sukupuuohjelma, jonka voi ladata omalle koneelleen ja sitä voi käyttää suomenkielisenä. Jos ohjelmassa ei käytä synkronointia MyHeritagen sivustolle, voi siihen tallentaa rajattomasti henkilöitä. Jos sen sijaan synkronointi on päällä, rajoittaa se ilmaisen version henkilömäärän 250:een. Mm. sukukirja on vain maksullisessa versiossa; patronyyminimelle ei kai ole paikkaa (ymmärsin jostakin kirjoituksesta)

FinFamily
Kaarle Kailan kehittämän Sukuohjelmiston jatko avoimen lähdekoodin ohjelmana. Käyttö(liittymä) ei ole parhaimpia, mitä on olemassa. Mutta tämä on suomalainen ohjelma. Ja sitä on kehitetty ihan viime aikoinakin. Tietoja ohjelman taustasta, tekniikasta ja käyttämisestä täältä: http://suku.genealogia.fi/sukuwiki/index.php/ (Tiedot lähetti Ilpo Kantonen).

Gramps
Ilmainen avoimen lähdekoodin ohjelma. Tiettävästi laadukkaampi kuin edellinen. Suomenkielinen. (Tiedot lähetti Ilpo Kantonen).

Legacy Family Tree Standard on ilmainen, mutta vaatii käyttäjän tiedot. Suomentajatiimi on sen suomentanut.

My Heritage toimii netissä ja julkaisee tiedot sekä kuvat nettiin automaattisesti (ei voi estää)

SukuSampo2 – ilmainen suomenkielinen sukututkimusohjelma on juuri (vuoden 2016 alussa) ilmestynyt yhdistyksemme jäsenen Matti Jaakkolan julkaisemana. Ohjelma perustuu osittain hänen aikaisemmin julkaisemaan SukuSampo-ohjelmaansa ja on sen kanssa täysin yhteensopiva.

Maksullisia sukututkimusohjelmia

Useissa maksullisissa ohjelmissa on ns. demoversio, jolla ohjelmien toimintaa voi kokeilla. Ohjelmissa saattaa olla sadan henkilön tallennusraja.

GENUS Kaksi versiota: Junior ja Senior. GENUS Senior ei toimi 64-bittisessä Windowsissa. Eri versioista on eri hinnat.

Sukujutut lienee Suomen eniten käytetty sukututkimusohjelma.

Lisää sukututkimusohjelmia löytyy antamalla Googlelle hakusana “sukututkimusohjelma”.