Lahden seudun sukututkijat ry


Kirjaudu ja siirry jäsensivuille tästä

Tulevia tapahtumia

voit katsoa avatun Tapahtumakalenterin Tapahtumat-näkymästä:


VIIMEISIMPIÄ UUTISIA

Uutiset ryhmiteltynä

Sisään ja uloskirjautuminen
(vain toimihenkilöille)

Myytäviä tuotteita

Myyntituotteemme

Yhdistyksemme myy toiminnan rahoittamiseksi tuotteita, omia julkaisujaan sekä antikvaarisia kirjoja, jotka ovat yhdistykselle kertyneitä kaksoiskappaleita. Otamme kiitollisuudella vastaan kirjalahjoituksia esim. kuolinpesiltä. Täydennämme niillä kirjastomme kokoelmaa ja mahdolliset kaksoiskappaleet siis myymme toimintamme tukemiseksi. Antikvaarisia kirjoja emme myy jälleenmyyjille.

Tässä on kokonaisuudessaan Myytävien tuotteiden luettelo, jossa on lähes 260 nimikettä tammikuussa 2024. Pääosa luettelossa olevista tuotteista on antikvaarisia kirjoja.

Myynnissä olevat omat julkaisumme ovat:

  • 12 sukupolven esivanhempien taulu (hinta 2,50 €/kpl tai 21 €/10 kpl)
  • 4 sukupolven taulu (hinta 0,50 €/kpl)
  • Perheryhmälomake (hinta 0,50 €/kpl)
  • Sotilaita Ruotsista Hämeeseen – Isonvihan jälkeen syksyllä 1721 Ruotsista Hämeeseen siirrettyjä sotilaita -julkaisu (hinta 20 €/kpl)

Tuotteista kerrotaan tarkemmin alempana. Myymme myös Sukuset-jäsenlehtiämme vuosien varrelta hintaan 5 €/kpl. Lehtien sisällysluettelot ym. näet tarkemmin tästä: Sukuset-jäsenlehti – Lahden seudun sukututkijat ry

Lahden seudun sukututkijat ry:n myytävät julkaisut

Hiirimatto

Lahden seudun sukututkijat ry:n tunnuksin ja värityksin varustettu pyöreä hiirimatto. Sen halkaisija on 20 cm, paksuus 3 mm. Ulkopinta on laminoitua paperia, alapuoli mustaa vaahtomuovia. Hiirimaton hinta on 3 €.

Tuotteiden ostaminen

Myyntituotteitamme voi tilata toimitettavaksi postitse Myytävien tuotteiden tilauslomakkeella. Huomioithan, että postitse tilattavien tuotteiden yhteishinnan on oltava vähintään 5 € ja postituksen kulut lisätään tuotteiden hintaan. Tuotteet maksetaan laskulla.

Tuotteitamme voi ostaa myös tapahtumissamme tai noutaa sopimuksen mukaan yhdistyksemme toimistolta Lahdesta, maksu käteisellä tai laskulla.

Sukututkimuslomakkeiden ja Sotilaita Ruotsista Hämeeseen -julkaisun tarkempi esittely

12 sukupolven esivanhempien täytettävä taulu

12 sukupolven esivanhempien täytettävä taulu. Sen täyttöohjeen (12_SPn_taulun_ohje) voit ladata alta. Taulu on kaksipuoleinen, kuvassa etupuoli. Koko: leveys n. 58 cm ja korkeus n. 65,5 cm. Taulu myydään kuuteen osaan taitettuna, jolloin koko on n. A4. Hinta 2,50 €/kpl, 10 kpl 21 €.

Neljän sukupolven esivanhempien täytettävä taulu

Neljän sukupolven esivanhempien täytettävä taulu. Koko: A4. Hinta: 0,50 euroa/kpl.

Perheryhmälomake

Perheryhmälomake. Koko A4. Hinta: 0,50 euroa/kpl.

Sotilaita Ruotsista Hämeeseen -julkaisu

Julkaisu Sotilaita Ruotsista Hämeeseen – Isonvihan jälkeen syksyllä 1721 Ruotsista Hämeeseen siirrettyjä sotilaita. Se sisältää ylilääkäri, lääkintäeverstiluutnantti Tore Blomqvistin kokoamat tiedot Hämeeseen siirretystä 652 sotilaasta, jotka pääasiallisesti kuuluivat Hämeen läänin jalkaväkirykmentin, Uudenmaan jalkaväkirykmentin ja Lohjan sekä Uudenmaan ja Hämeen läänin rakuunarykmentin everstiluutnantin, Yli- ja Ali-Hollolan ja Sääksmäen komppanioiden miehistöön 52 eri pitäjässä. Aakkosellinen nimi- ja pitäjähakemisto. Julkaisussa on seuraavien pitäjien sotilaita: Akaa, Artjärvi, Asikkala, Hattula, Hauho, Hausjärvi, Heinola, Hollola, Hämeenlinnan mlk, Iitti, Jaala, Janakkala, Jokioinen, Jyväskylä, (Suur-)Jämsä, Kalvola, Keuruu, Korpilahti, Koski HL, Kuhmoinen, Kylmäkoski, Kärkölä, Lammi, Laukaa, Leppävesi, Loppi, Luopioinen, Längelmäki, Muurame, Nastola, Nurmijärvi, Orimattila, Padasjoki, Petäjävesi, Punkalaidun, Pusula, Pälkäne, Rautalampi ja ympäristökunnat, Renko, Saarijärvi, Sahalahti, Somerniemi, Somero, (Suur-Sysmä), Sääksmäki, Tammela, Tuulos, Tyrväntö, Urjala, Vanaja, Vihti ja Ypäjä. Julkaisun koko A4. Uusi painos v. 2022. Hinta 20 €.