Myytäviä tuotteita

Yhdistyksemme myy toiminnan rahoittamiseksi sekä omia julkaisujaan että muiden julkaisemaa kirjallisuutta, lähinnä yhdistykselle kertyneitä kaksoiskappaleita. Otamme kiitollisuudella vastaan kirjalahjoituksia esim. kuolinpesiltä. Täydennämme niillä kirjastomme valikoimaa ja mahdolliset kaksoiskappaleet siis myymme toimintamme tukemiseksi.

Myynnissä olevat julkaisumme ovat täytettävät 12 sukupolven esivanhempien taulu (hinta 2,50 €/kpl tai 21 €/10 kpl), 4 sukupolven taulu (hinta 0,50 €/kpl), perheryhmälomake (hinta 0,50 €/kpl) ja Sotilaita Ruotsista Hämeeseen – Isonvihan jälkeen syksyllä 1721 Ruotsista Hämeeseen siirrettyjä sotilaita (hinta 20 €/kpl). Tuotteista kerrotaan tarkemmin alempana. Myymme myös Sukuset-jäsenlehtiämme vuosien varrelta hintaan 5 €/kpl. Lehtien sisällysluettelot ym. näet tarkemmin tästä: Sukuset-jäsenlehti – Lahden seudun sukututkijat ry

Lahden seudun sukututkijat ry:n myytävät julkaisut

Tuotteiden ostaminen

Tuotteita voi tilata toimitettavaksi postitse Myytävien tuotteiden tilauslomakkeella

Postituksen kulut lisätään toimituksen hintaan. Tuotteet maksetaan laskulla, joka lähetetään tilaajalle sähköpostilla, kun tilaus on toimitettu.

Tuotteita voi noutaa myös sopimuksen mukaan yhdistyksemme toimistolta Lahdesta tai puheenjohtajaltamme Helsingin Töölöstä. Yhteydenotot näissä tapauksissa puheenjohtaja Riitta Kokko-Parikkaan, riitta.kokko-parikka(at)phnet.fi.

Tapahtumissamme tuotteita myy sihteerimme Tuula Niskanen, tniskanen423(at)gmail.com. 

Tuotteiden esittely

12 sukupolven esivanhempien taulu ja sen mukana toimitettava täyttöohje. Taulu on kaksipuoleinen, kuvassa etupuoli. Koko: leveys n. 58 cm ja korkeus n. 65,5 cm. Taulu myydään kuuteen osaan taitettuna, jolloin koko on n. A4. Hinta 2,50 €/kpl, 10 kpl 21 €.
Neljän sukupolven esivanhempien taulu. Koko: A4. Hinta: 0,50 euroa/kpl.
Perheryhmälomake. Koko A4. Hinta: 0,50 euroa/kpl.
Julkaisu Sotilaita Ruotsista Hämeeseen – Isonvihan jälkeen syksyllä 1721 Ruotsista Hämeeseen siirrettyjä sotilaita. Tekijä Tore Blomqvist esittelee julkaisun sen ensilehdillä, jotka ovat nähtävillä alemmissa kuvissa. Julkaisun koko: A4. Hinta 20 €.

Tässä on kokonaisuudessaan Myytävien tuotteiden luettelo


Ilmaiskirjojen luettelo on jäsensivuillamme. Ilmaisia kirjoja saavat vain jäsenemme max 5 kpl/jäsen.