Myytäviä tuotteita

Yhdistyksemme myy toiminnan rahoittamiseksi tuotteita, omia julkaisujaan sekä antikvaarisia kirjoja, jotka ovat yhdistykselle kertyneitä kaksoiskappaleita. Otamme kiitollisuudella vastaan kirjalahjoituksia esim. kuolinpesiltä. Täydennämme niillä kirjastomme valikoimaa ja mahdolliset kaksoiskappaleet siis myymme toimintamme tukemiseksi. Tässä on kokonaisuudessaan Myytävien tuotteiden luettelo.

Myynnissä olevat omat julkaisumme ovat täytettävät 12 sukupolven esivanhempien taulu (hinta 2,50 €/kpl tai 21 €/10 kpl), 4 sukupolven taulu (hinta 0,50 €/kpl), perheryhmälomake (hinta 0,50 €/kpl) ja Sotilaita Ruotsista Hämeeseen – Isonvihan jälkeen syksyllä 1721 Ruotsista Hämeeseen siirrettyjä sotilaita -julkaisu (hinta 20 €/kpl). Tuotteista kerrotaan tarkemmin alempana. Myymme myös Sukuset-jäsenlehtiämme vuosien varrelta hintaan 5 €/kpl. Lehtien sisällysluettelot ym. näet tarkemmin tästä: Sukuset-jäsenlehti – Lahden seudun sukututkijat ry

Lahden seudun sukututkijat ry:n myytävät julkaisut

Uusin, toukokuussa 2021 myyntiin tullut tuotteemme on Lahden seudun sukututkijat ry:n tunnuksin ja värityksin varustettu pyöreä hiirimatto. Sen halkaisija on 20 cm, paksuus 3 mm. Ulkopinta on laminoitua paperia, alapuoli mustaa vaahtomuovia. Hiirimaton hinta on 5 €.

Tuotteiden ostaminen

Tuotteita voi tilata toimitettavaksi postitse Myytävien tuotteiden tilauslomakkeella

Postituksen kulut lisätään tuotteen hintaan. Tuotteet maksetaan laskulla, joka lähetetään tilaajalle sähköpostilla, kun tilaus on toimitettu.

Tuotteita voi noutaa myös sopimuksen mukaan yhdistyksemme toimistolta Lahdesta. Tapahtumissamme tuotteita myy sihteerimme Tuula Niskanen, tniskanen423(at)gmail.com. 

Sukututkimuslomakkeiden ja Sotilaita Ruotsista Hämeeseen -julkaisun tarkempi esittely

12 sukupolven esivanhempien taulu ja sen mukana toimitettava täyttöohje. Taulu on kaksipuoleinen, kuvassa etupuoli. Koko: leveys n. 58 cm ja korkeus n. 65,5 cm. Taulu myydään kuuteen osaan taitettuna, jolloin koko on n. A4. Hinta 2,50 €/kpl, 10 kpl 21 €.
Neljän sukupolven esivanhempien taulu. Koko: A4. Hinta: 0,50 euroa/kpl.
Perheryhmälomake. Koko A4. Hinta: 0,50 euroa/kpl.
Julkaisu Sotilaita Ruotsista Hämeeseen – Isonvihan jälkeen syksyllä 1721 Ruotsista Hämeeseen siirrettyjä sotilaita. Se sisältää ylilääkäri, lääkintäeverstiluutnantti Tore Blomqvistin kokoamat tiedot noin 650 Hämeeseen siirretystä sotilaasta, jotka pääasiallisesti kuuluivat Hämeen läänin jalkaväkirykmentin, Uudenmaan jalkaväkirykmentin ja Lohjan sekä Uudenmaan ja Hämeen läänin rakuunarykmentin everstiluutnantin, Yli- ja Ali-Hollolan ja Sääksmäen komppanioiden miehistöön 52 eri pitäjässä. Aakkosellinen nimi- ja pitäjähakemisto. Koko A4. Korjattu painos vuodelta 2018. Tekijä Tore Blomqvist esittelee julkaisun sen ensilehdillä, jotka ovat nähtävillä alla. Julkaisun koko: A4. Hinta 20 €.