Myytäviä tuotteita

Yhdistyksemme myy toiminnan rahoittamiseksi sekä julkaisujaan että muiden julkaisemaa kirjallisuutta, lähinnä yhdistykselle kertyneitä kaksoiskappaleita. Otamme kiitollisuudella vastaan kirjalahjoituksia esim. kuolinpesiltä. Täydennämme niillä kirjastomme valikoimaa ja mahdolliset kaksoiskappaleet siis myymme toimintamme tukemiseksi.

Myynnissä olevat julkaisumme ovat täytettävät 12 sukupolven esivanhempien taulu (hinta 2,50 €/kpl), 4 sukupolven taulu (hinta 0,50 €/kpl), perheryhmälomake (hinta 0,50 €/kpl) ja Sotilaita Ruotsista Hämeeseen – Isonvihan jälkeen syksyllä 1721 Ruotsista Hämeeseen siirrettyjä sotilaita (hinta 20 €/kpl).

Lahden seudun sukututkijat ry:n myytävät julkaisut

Tuotteita myy tapahtumissamme sihteerimme Tuula Niskanen, tniskanen423(at)gmail.com. 

Tuotteita voi noutaa myös sopimuksen mukaan yhdistyksemme toimistolta Lahdesta tai puheenjohtajaltamme Helsingin Töölöstä tai ne voidaan lähettää postitse, jolloin hintaan lisätään toimituskulut. Yhteydenotot näissä tapauksissa puheenjohtaja Riitta Kokko-Parikkaan, riitta.kokko-parikka(at)phnet.fi.

Alempana on tuotteista vielä tarkemmat kuvaukset ja hinnat.

12 sukupolven esivanhempien taulu ja sen mukana toimitettava täyttöohje. Taulu on kaksipuoleinen, kuvassa etupuoli. Koko: leveys n. 58 cm ja korkeus n. 65,5 cm. Taulu myydään kuuteen osaan taitettuna, jolloin koko on n. A4. Hinta 2,50 €/kpl, 10 kpl 21 €.
Neljän sukupolven esivanhempien taulu. Koko: A4. Hinta: 0,50 euroa/kpl.
Perheryhmälomake. Koko A4. Hinta: 0,50 euroa/kpl.
Julkaisu Sotilaita Ruotsista Hämeeseen – Isonvihan jälkeen syksyllä 1721 Ruotsista Hämeeseen siirrettyjä sotilaita. Tekijä Tore Blomqvist esittelee julkaisun sen ensilehdillä, jotka ovat nähtävillä alemmissa kuvissa. Koko: A4. Hinta 20 €.

Tässä on kokonaisuudessaan Myytävien tuotteiden luettelo

Ilmaiskirjojen luettelo on jäsensivuillamme. Ilmaisia kirjoja saavat vain jäsenemme max 5 kpl/jäsen.