Sukuset-jäsenlehti

Yhdistys on julkaissut Sukuset-jäsenlehteä vuodesta 1983 alkaen. Sukusten uusin, lokakuussa 2020 ilmestynyt numero 2/2020 on lehden 102. numero. Painosmäärä on 650. Lehti ilmestyy nykyisellään kaksi kertaa vuodessa ja se postitetaan niille jäsenille, jotka haluavat lukea lehteä fyysisenä. Jäsenet voivat lukea lehden kaikkia ilmestyneitä numeroita myös näköispainoksina yhdistyksen verkkosivujen jäsensivuilla. Lehtien sisällysluettelot ovat kaikkien nähtävissä alla.

Sukuset-jäsenlehtiämme vuosien varrelta voi ostaa hintaan 5 €/kpl. Postitse tilattaessa hintaan lisätään toimituskulut. Joistakin lehden numeroista on kuitenkin jäljellä enää arkistokappaleet, joten tarkistathan ennen tilaustasi, onko lehteä saatavilla. Ota yhteyttä – Lahden seudun sukututkijat ry

Jäsen: mikäli haluat lukea lehteä vain näköispainoksena, etkä halua sitä postitettuna kotiin, ilmoita asiasta postitusrekisteriä hoitavalle Heidi Hoppille, heidih202(at)gmail.com. Lehden numeroon 1/2021 painetaan vuoden 2021 jäsenmaksulaskut ja jäsen voi jatkossa valita, maksaako hän jäsenmaksun 30 €, johon sisältyy lehden lähettäminen postitettuna kotiin, vai 25 €, joka oikeuttaa lehden lukemiseen näköispainoksena verkkosivujemme jäsensivuilla. Digilehden tilaajille jäsenmaksu on jatkossa alempi, koska lehden postituskulut ovat kalliimmat kuin sen painatus.

Jos joku Sukuset-jäsenlehtemme artikkelin kirjoittaja ei halua tekstinsä näkyvän suojatussa yhteydessä salasanan takana olevilla, vain jäsentemme nähtävissä olevilla jäsensivuillamme, pyydämme häntä ottamaan yhteyttä yhdistyksemme puheenjohtajaan Riitta Kokko-Parikkaan, riitta.kokko-parikka(at)phnet.fi, niin juttu poistetaan sivustoltamme.

Juttu- ja uutisvinkkejä ottavat lehtitoimikunnan jäsenet mielihyvin vastaan. Seuraava Sukuset, numero 1/2021, ilmestyy helmikuussa 2021 ja siihen tarkoitettu aineisto pyydetään toimittamaan tammikuun puoleenväliin mennessä. 

Lehtitoimikunta 2021:

Päätoimittaja: Esa Yrjölä, esa.yrjola(at)kolumbus.fi

Taittaja: Anja Kallio, anja.kallio(at)phnet.fi

Lehtitoimikunnan jäsenet
Esa Yrjöläesa.yrjola(at)kolumbus.fi
Erkki Kiuruerkki.kiuru(at)phnet.fi
Riitta Kokko-Parikkariitta.kokko-parikka(at)phnet.fi
Leo Laakkoleo.laakko(at)gmail.com
Tuula Niskanent.niskanen423(at)gmail.com
Tarja Piitulainentarja.piitulainen(at)gmail.com
Risto Ruohonenristapruo49(at)outlook.com
Maaret Räsänenmaaretkr(at)gmail.comSukuset 2/2020 nro 102
Vuodet 2029-2020
Vuodet 2019-2010
Vuodet 2009-2000
Vuodet 1999-1983