Sukututkijaluettelot

Sukututkijaluettelot verkkosivuillamme

Jäsenemme ovat päässeet itse tallentamaan tutkimiansa sukuja verkkosivuillamme olevaan sukututkijaluetteloon maaliskuusta 2017 alkaen. Tietoja täydennetään jatkuvasti.

Sukututkijatiedoista on katseltavissa kolmenlaisia luetteloita:

Sukututkijatietojen tallennus

Sukututkijatietojen tallennus tapahtuu suojatuilla, vain jäsenillemme tarkoitetuilla jäsensivuilla, joille pääsee salasanalla.

Jos jäsenille 17.03.2021 tai 20.03.2021 (riippuen sukunimen aakkostuksesta, kumpana päivänä) sähköpostilla annettu salasana tai sen jälkeen liittyneille jäsenille liittymisen yhteydessä annettu salasana on päässyt hukkumaan tai unohtumaan, sen saa yhdistyksemme puheenjohtajalta Riitta Kokko-Parikalta riitta.kokko-parikka(at)phnet.fi.

Kun salasana on tiedossasi, valitse kotisivun valikoista sana Jäsensivut. Pääset jäsensivuille annettuasi salasanan. Jäsensivuilla on valikko Sukututkijaluettelo-tietojen tallennus, jota näpäyttämällä pääset tietojen tallennuksen aloitussivulle.

Sukututkijaluettelo 2014

Viimeisin painettu sukututkijaluettelo julkaistiin Sukuset-lehden numerossa 3/2014 ja siihen liitettiin v. 2015 vielä lisälehti.

Sukuset-lehdet ovat jäsentemme luettavissa jäsensivuillamme.