Lahden seudun sukututkijat ry


Kirjaudu ja siirry jäsensivuille tästä

Tulevia tapahtumia

voit katsoa avatun Tapahtumakalenterin Tapahtumat-näkymästä:


VIIMEISIMPIÄ UUTISIA

Uutiset ryhmiteltynä

Sisään ja uloskirjautuminen
(vain toimihenkilöille)

Yleisiä jäsenasioita

Yhdistyksemme jäseneksi liittyneelle lähetetään sähköpostilla infoviesti, jossa on mm. verkkosivujemme jäsensivuston salasana, jäsenmaksun maksamisen ohjeet ja tulevien tapahtumien luettelo. Infoviesti tulee jäsenelle yhdistyksemme jäsenasioista vastaavan hallituksen jäsenen osoitteesta vuorokauden sisällä jäseneksiliittymisestä. Jos ei viestiä ole saapunut, tarkista myös roskapostisi.

Uuden jäsenen paketti

Uudet jäsenet Jäseneksi liittyminen (lahdenseudunsukututkijat.com) saavat jäsenpaketin osallistuessaan ensimmäisen kerran yhdistyksemme tapahtumaan tai noutamalla sen toimitiloistamme sopimuksen mukaan. Muistathan pyytää paketin, johon kuuluu Sukuset-jäsenlehtemme, täytettävät 12:n ja neljän sukupolven esivanhempien taulut, perheryhmälomake, esitteemme Miten aloitan sukututkimuksen ja Miten aloitan geneettisen sukututkimuksen, yleisesitteemme sekä oma kirjanmerkkimme. Uuden jäsenen pakettia on jaettu vuodesta 1993 alkaen.

Jäsenpaketin postitus

Mikäli paketin haluaa postitettuna kotiin, veloitamme postimaksun. Suomeen lähetettävien jäsenpakettien postimaksu on 9,20 €. Jäsenpaketin postimaksun voi maksaa samalla kertaa kun maksaa jäsenmaksun eli molemmat yhteensä joko 34,20 € tai 39,20 € riippuen siitä, valitseeko 25 €:n jäsenmaksun (jäsenlehteä näköispainoksena lukevalle) vai 30 €:n jäsenmaksun (jäsenlehti postitettuna kotiin). Postimaksut nousevat ajoittain, viimeksi posti korotti maksuja 27.4.2023.

Jäsenpaketin sisältöä

Jäsensivut ja salasana

Verkkosivuillamme on suojatut, vain jäsenille tarkoitetut jäsensivut, joille pääsee salasanalla. Salasanaa vaihdetaan aika ajoin. Muistathan jäsensivuille kirjautuessasi kirjoittaa salasanan juuri siinä muodossa kaikkine merkkeineen kuin se on sinulle ilmoitettu!

Alla olevasta kuvasta näkyy, miten julkisesti nähtävillä olevilta verkkosivuiltamme siirrytään salasanalla suojatuille jäsensivuille:

Jäsensivuille kirjautuminen

Jäsensivumme sisältävät:

  • esitelmöitsijöiden luentomateriaaleja
  • verkkolinkkejä tuleviin tapahtumiin sekä kymmeniin luentotallenteisiin
  • vain jäsenille tarkoitettuja tietolähteitä
  • kaikki yli 100 Sukuset-jäsenlehteä lehden koko ilmestymisajalta eli vuodesta 1983 lähtien näköispainoksina sekä sisällysluettelohakutoiminnoin
  • mahdollisuuden tallentaa tai muuttaa Lahden seudun sukututkijat ry:n sähköisen sukututkijaluettelon tietoja omien tietojen osalta
  • mahdollisuuden luovuttaa talletettavaksi sukututkimusaineistoja digitaaliseen sukututkimusarkistoommme
  • syksyllä 2021 käynnistetyn Päijät-Hämeen talonhaltijaluettelohankkeen aineistoa
  • jäsen- eli blogiartikkeleita
  • syys- ja vuosikokousaineistot
  • lähetetyt jäsentiedotteet

Jäsensivujen salasanan ilmoitus ja jäsenmaksut

Jäsensivujen salasana on ilmoitettu vuoden 2023 jäsenmaksun maksaneille jäsentiedotteessa 4/2023, joka lähetettiin sähköpostilla 21.3.2023. Jäsenmaksujen maksamiset on kirjattu tiedostoomme sitä mukaa, kun maksuja on saapunut pankkitilillemme. Jäsenmaksun maksamatta jättäneitä muistutetaan. Kaikki jäsenmaksun maksaneet ovat ryhmäsähköpostituslistallamme ja heille lähetetään jäsentiedotteet jäsenrekisterissämme olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Jos sähköpostiosoite muuttuu, niin uusi sähköpostiosoite ilmoitetaan jäsentietojen muutoslomakkeella. Jäsentietojen muutos – Lahden seudun sukututkijat ry Mikäli jäsenmaksu on maksettu, mutta tiedotetta ei sähköpostista löydy, kannattaa tarkistaa oman sähköpostin roskaposti. Jos jäsentiedotteitamme ei löydy roskapostistakaan, on syytä tarkastaa oman sähköpostin asetukset. Siellä voi olla kielto/estoasetus, joka estää laajalla jakelulla tulevan postin saapumisen.

Liittyvälle uudelle jäsenelle ilmoitetaan jäsensivujen salasana liittymisen jälkeen sähköpostilla lähetettävässä infoviestissä. Jäsenmaksunsa myöhässä maksavalle salasana ilmoitetaan maksun saavuttua yhdistyksen pankkitilille. Jäsenille tarkoitettuihin tapahtumiin pääsee osallistumaan, kun jäsenmaksu on maksettu.

Mikäli salasana on päässyt hukkumaan tai unohtumaan, jäsenemme voi tiedustella sitä yhteydenottolomakkeella tästä: Ota yhteyttä – Lahden seudun sukututkijat ry

Sukuset-jäsenlehti

Kaikki kumman tahansa jäsenmaksuvaihtoehdon valinneet jäsenemme voivat lukea vuodesta 1983 alkaen ilmestyneen Sukuset-jäsenlehtemme kaikkia numeroita näköispainoksina verkkosivujemme jäsensivuilla. Kaksi kertaa vuodessa ilmestyvän Sukuset-jäsenlehden saavat postissa vain ne jäsenet, jotka ovat maksaneet kahdesta maksuvaihtoehdosta 30 €:n jäsenmaksun. Digilehden tilaajille ilmoitetaan sähköpostilla, kun lehti on luettavissa jäsensivuillamme.

Osallistuminen esitelmä-, koulutus- ja teemapäiviimme

Lähes kaikki esitelmä- ja koulutustilaisuutemme sekä teemapäivämme on tarkoitettu jäsenillemme ja ne ovat yleensä maksuttomia. Sama jäsen voi ilmoittautua verkkotapahtumiin vain kerran, yhdellä jäsenrekisteriin merkityllä sähköpostiosoitteellaan.

Jäsentietojen muutos

Jos jäsentietosi (sähköposti- tai postiosoitteesi, puhelinumerosi tai sukunimesi) muuttuvat, käytä muutosilmoituksen tekemiseen Jäsentietojen muutos -lomaketta.

Huomioithan, että jos et ilmoita muuttuneita yhteystietojasi, sinua ei pystytä tavoittamaan etkä näin ollen välttämättä saa enää kaikkia jäsenetujasi kuten esim. Sukuset-lehteä tai jäsentiedotteita.