Liittyminen jäseneksi

Jäsenlomakkeen alapuolella on selitetty muita jäsenasioita.


Jäsenlomake
Onko kysymyksessä uusi jäsen vai jäsentietojen muutos

Jäsenmaksu

Yhdistyksemme jäsenmaksu vuonna 2020 on 30 €. Vuoden 2020 jäsenmaksulaskut lähetetään samalla kertaa koko jäsenistölle maaliskuussa 2020 sähköpostilla, ja niille noin 10 jäsenellemme, joilla ei ole sähköpostia, kirjepostilla. Myöhemmin tänä vuonna liittyville uusille jäsenille jäsenmaksulasku lähetetään sähköpostilla liittymisen yhteydessä.


Jäsenhakemuksen voit vaihtoehtoisesti ladata Pdf-tiedostona ja lähettää osoitteeseen

Väinämöisentie 2 A, 15200 Lahti

tai voit täyttää ja jättää hakemuksen jollekin toimihenkilöistämme tapahtumiemme yhteydessä.

Tervetuloa yhdistyksemme jäseneksi! Uudet jäsenet saavat liittymisen yhteydessä jäsenpaketin. Tapahtumissa liittyvä saa paketin paikan päällä, netissä liittyvää pyydämme liittymisen yhteydessä ilmoittamaan, annetaanko paketti liittyjälle seuraavassa tapahtumassa, johon hän osallistuu, vai lähetetäänkö se hänelle postissa. Uuden jäsenen paketti sisältää Sukuset-jäsenlehtemme uusimman numeron, täytettävät 12:n ja neljän sukupolven esivanhempien taulut, perheryhmälomakkeen, esitteemme Miten aloitan sukututkimuksen ja Miten aloitan geneettisen sukututkimuksen sekä yleisesitteemme.

Lisäksi uusi jäsen saa jäsensivustomme salasanan. Sitä tarvitaan, kun halutaan lukea tilaisuuksissamme esiintyneiden luennoitsijoiden esitysmateriaalia ja muuta heiltä saatua aineistoa, lukea vain jäsenille tarkoitettuja tietolähteitä, uutisia ja artikkeleita, lukea Sukuset-jäsenlehtiä näköispainoksina tai kun halutaan tallentaa tai muuttaa sähköisen sukututkijaluettelomme tietoja. 

Pääosa koulutustilaisuuksistamme ja teemapäivistämme on jäsenillemme maksuttomia. Ei-jäseniltä peritään osallistumismaksu. Myös DNA-iltamme ovat kaikille avoimia ja maksuttomia, mutta muutaman osallistumiskerran jälkeen suosittelemme liittymistä jäseneksi. Geni-työpajoissamme saatamme joutua rajoittamaan osallistujamääriä, jolloin etusijalla ovat jäsenemme. Tapahtumissamme, joiden yhteydessä järjestämme ruokailun, jäsentemme erityisruokavaliot huomioidaan.

Jos postiosoitteesi muuttuu, ilmoitathan siitä rahastonhoitajallemme ja Sukuset-jäsenlehtemme postitusrekisterin hoitajalle Heidi Hoppille, heidih202(at)gmail.com.

Jos sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi muuttuu, ilmoitathan siitä puheenjohtajallemme Riitta Kokko-Parikalle, riitta.kokko-parikka(at)phnet.fi.