Joulukuun DNA-piiri oli koolla

Joulukuun DNA-piirimme kokoontui tänään noin 40:n hengen voimin. Nimikylttikäytäntö aloitettiin ja Suomen karttaan merkittiin oma, äidin ja isän syntymäpaikka. Karttaneulamerkintöjä tulikin ympäri Suomea, suurin neulakeskittymä tuli kuitenkin Lahden seudulle. Lisäksi asetimme seinälle Georg Dunkelin luvalla hänen laatimansa ja ylläpitämänsä miesten N-haplon haplopuun. Sen snippeihin paikalla olleet N-haplolaiset merkitsivät YDNA-tuloksensa nuppineulalla, miehet omansa ja naiset isänsä tai veljensä. Muutamat paikallaolijat huomasivatkin tämän jälkeen olevansa puun samoilla oksilla vieri vieressä. 🙂

 

Joulukuun DNA-piiriläisiä nimikyltit rinnassaan. Vetäjänä Antero Pärssinen.
Paikalla olleet N-haplolaiset merkittyinä Dunkelin puuhun.
Syntymäpaikkamerkinnät osoittavat, että joulukuun DNA-ryhmäläiset ja heidän vanhempansa ovat ympäri Suomea, mutta toki Lahden seutu on parhaiten edustettuna.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *