Teatteriretkellä Lahden kaupungintalon sisäpihalla

Ainopuiston teatterin ihastuttavaa Lahden historiaa, H. C. Andersenin satua ja joulun sanomaa yhdistävää Jepulis Penjamin pieni tulitikkutytär -näytelmää Lahden kaupungintalon näyttävällä sisäpihalla oli tänään seuraamassa 14 Lahden seudun sukututkijaa. Jouluiset tarjoilut kruunasivat elämyksen.

Näytelmän käsikirjoittaja-ohjaajalle Timo Taulolle on myönnetty vuoden 2018 lahtelainen kulttuurialan tunnustuspalkinto. Vielä kerran lämpimät onnittelut Timolle! Hänen luovuutensa hedelmistä pääsemme nauttimaan taas kesällä, kun menemme joukolla katsomaan esityksiä Äitee ja kilpasiskot, Vanhan puukirkon tarina ja Herra Helismaan lempilaulu. Näiden Lahden historiaan suuntautuvien aikamatkojen ajankohdista tiedotamme ennen pitkää. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *