Retkiryhmämme Bengtskärin majakalla

Vihdoin pääsimme Bengtskärille! 16 hengen ryhmämme vieraili ja yöpyi majakalla ma 12. – ti 13.7.2021. Paikan kiehtova ja ainutlaatuinen historia, isäntäväen ja henkilökunnan vieraanvaraisuus ja sydämellisyys sekä maittava ruoka jättivät mieleen pysyvän muiston.

Tässä linkki hallituksen jäsenemme, hovikuvaajamme Maaret Räsäsen reissukuviin Bengtskäriltä: https://maaretin.kuvat.fi/kuvat/Bengtsk%C3%A4r/

Ensi vuoden saaristoretkemme Seiliin toteutuu niin, että menemme ma 11.7.22 Turkuun ja yövymme siellä laivahostelli s/s Borella ja seuraavana aamuna ti 12.7.22 lähdemme läheisestä laiturista yhteysaluksella Seiliin, missä olemme seuraavan yön. Tarkemmat tiedot tästä retkestä laitan lähiaikoina verkkosivuillemme.

Bengtskärin majakka rakennettiin v. 1906 vain yhdeksässä kuukaudessa
Retkiryhmämme majakan sisäänkäynnin edessä
Olimme varanneet ryhmämme majoitukseen koko majakan. Saunan jälkeen saimme yllätykseksemme kokea vielä laulaja Antti Ketosen yksityiskeikan, sillä hän oli samaan aikaan saarella kuvausryhmän kanssa iltamyöhään asti.
 
Ne, jotka eivät päässeet mukaan retkelle, voivat tutustua majakkaan vaikkapa kirjastoomme hankkimamme Bengtskär-teoksen avulla. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *