Lahden seudun sukututkijat ry


Kirjaudu ja siirry jäsensivuille tästä

Tulevia tapahtumia

voit katsoa avatun Tapahtumakalenterin Tapahtumat-näkymästä:


VIIMEISIMPIÄ UUTISIA

Uutiset ryhmiteltynä

Sisään ja uloskirjautuminen
(vain toimihenkilöille)

Sukuretriitti 2022 -tapahtuma Päivölän opistolla Valkeakoskella

Viheliäisen koronan takia niin vuosittaiset valtakunnalliset sukututkimuspäivät maaliskuussa kuin Kuulutko sukuuni –tapahtumakin lokakuussa on voitu viime vuosina järjestää vain verkossa. Eikös teillä muillakin sukututkimuksen harrastajilla ole jo ikävä livenä toteuttavia alan viikonlopputapahtumia!

Ellei vallan ikäviä käänteitä tapahdu, tapaamisiin kasvokkain on vihdoin mahdollisuus pe 5. – su 7.8.2022, jolloin Tmi Juhan Suku yhteistyössä Lahden seudun sukututkijat ry:n kanssa järjestää Sukuretriitti 2022 –tapahtuman Valkeakoskella. Me järjestäjät tutustuimme tänään tapahtumapaikkaan Päivölän opistoon, jonka perusti Hämeen Kansanopiston nimellä Helsingin yliopiston Hämäläis-Osakunta silloiseen Sääksmäen pitäjään vuonna 1894. Mitä historian havinaa ja eri aikakausien kerroksellisuutta tämä nykyään tiede- ja taideaineisiin profiloitunut opinahjo sisältääkään! Kertakaikkisen mainio paikka järjestää myös Sukuretriitti 2022 – sukututkijoiden ohjelmallinen viikonlopputapahtuma.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset Sukuretriitti 2022 –tapahtumaan tästä: https://holvi.com/…/produ…/5bbc3eaae2879f54547e8c903389ff9a/

Kuvia Päivölä-opistolta (kuvaaja Juha Vuorela)