Lahden seudun sukututkijat ry


Siirry jäsensivuille tästä

viimeisimpiä uutisia

Uutiset ryhmiteltynä

Sisään ja uloskirjautuminen
(vain toimihenkilöille)

Petsamon ja Karhusen perheen historiaa esitelmäillassamme

Kesäkuun ensimmäisessä esitelmäillassamme toiminnantarkastajamme Rikhard “Riku” Karhunen esitteli runsaiden ja ainutlaatuisten kuvien kera 9 henkilölle toimitiloissamme ja yli 20 seuraajalle etäyhteydellä kiehtovan Petsamon ja siellä merkittävänä vaikuttajana toimineen Kalle Karhusen ja hänen perheensä mielenkiintoista historiaa. Rikun esitykset ovat aiemminkin poikineet yhteydenottoja ympäri maata, joten mainittakoon tässä hänen sähköpostiosoitteensa vastaisen varalle: karhunenrikhard566(at)gmail.com. Häneltä saadaan iloksemme kirjoitus aiheesta myös Sukuset-jäsenlehteemme 2/2022.

Riku Karhunen esitelmöimässä. Kuva: Erkki Kiuru
Tällaista väkeä oli seuraamassa Riku Karhusen (kolmas vasemmalta) esitystä toimitiloissamme.

Vinkkinä eräältä jäseneltämme mainittakoon tässä myös, että Sukuset-jäsenlehdessämme 1/2022 esitelty, viime vuonna ilmestynyt Kata Korhosen teos Kaikella on kääntöpuolensa – Varvara ja Danil Sergejeffin sukukunta Petsamosta on Lahden seudun kirjastoista lainattavissa ja kaukotilattavissa Orimattilan kirjastosta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.