Lahden seudun sukututkijat ry


Kirjaudu ja siirry jäsensivuille tästä

Tulevia tapahtumia

voit katsoa avatun Tapahtumakalenterin Tapahtumat-näkymästä:


VIIMEISIMPIÄ UUTISIA

Uutiset ryhmiteltynä

Sisään ja uloskirjautuminen
(vain toimihenkilöille)

Joutsan sukututkimuspiiri koolla

Joutsan sukututkimuspiiri kokoontui eilen 6.3.2023 kuukausittaiseen tapaamiseensa. Paikalla allekirjoittaneen lisäksi 11 innokasta sukututkimuksen harrastajaa. Tällä kertaa ilta eteni kahvin juonnin lomassa vaihdettujen kuulumisten jälkeen dna-asioiden ympärille. Aiheesta keskusteltiin yleisesti ja tutkittiin muutaman palveluntarjoajan sivustoja sekä mietittiin niiden eroja. Sovittiinpa siellä yhden dna- testauksen eteenpäin viennistäkin illan aikana. Piiriläiset auttavat toisiaan tässäkin asiassa. Ilta loppui taas aivan liian pian. Valokuvat unohtui ottaa, joten kuvituskuvana omat osumani (yli 76000) erään palveluntarjoajan kautta ympäri maailmaa 🙂 -Sari