Lahden seudun sukututkijat ry jalkautuu kunnankirjastoihin

Lahden seudun sukututkijat ry jalkautuu vuosien 2017 – 2018 aikana Lahden ulkopuolisiin Päijät-Hämeen ja hieman sen rajatkin ylittäviin kunnankirjastoihin esittelemään sukututkimusharrastusta ja toimintaansa. Kussakin kirjastossa on viikon ajan aukioloaikoina esillä sukututkimukseen liittyvää materiaalia. Viikon päätapahtumassa on sukututkimusharrastuksen esittelyä, neuvontaa sekä mahdollista muuta aiheeseen liittyvää ohjelmaa.

Kirjastokiertue alkaa Asikkalan kirjastosta ensi viikon maanantaina 24.04. ja viikko huipentuu ohjelmalliseen tapahtumaan lauantaina 29.04.

../kuvat/pvm2017-04-19//Asikkalan sukututkimustapahtuma.png

Sitä seuraavat kirjastotapahtumat v. 2017 järjestetään Sysmässä kesäkuun alkupuolella, Kärkölässä elokuun lopulla viikolla 35, Padasjoella syyskuun lopulla viikolla 39, Hollolassa lokakuun lopulla viikolla 43 ja Heinolassa marraskuun lopulla viikolla 47.

Vuonna 2018 tapahtuma järjestetään Nastolassa tammikuun lopulla viikolla 4 (alustava tieto), Hausjärvellä helmikuun puolessavälissä viikolla 7, Mäntsälässä maaliskuussa viikolla 12, Hartolassa huhtikuussa viikolla 16 (alustava tieto) ja Iitissä toukokuussa viikolla 20.

Kunkin paikkakunnan tapahtuman ohjelmasta tiedotetaan myöhemmin lisää.

Julkaisija: Riitta Kokko-Parikka – 19.04.2017

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *