Lahden seudun sukututkijat ry


Siirry jäsensivuille tästä

viimeisimpiä uutisia

Uutiset ryhmiteltynä

Sisään ja uloskirjautuminen
(vain toimihenkilöille)

Yhteiskuljetus Lahdesta Kuulutko sukuuni -tapahtumaan Vantaalle la 07.10.2017 – Peruttu!

Järjestämme Lahdesta yhteiskuljetuksen bussilla Suomen suurimpaan sukututkimusalan tapahtumaan lauantaina 07.10. Jo kahdeksattatoista kertaa järjestettävä Kuulutko sukuuni –tapahtuma järjestetään Vantaan Hiekkaharjussa Vantaan ammattiopisto Varian Hiekkaharjun toimipisteessä la 07. – su 08.10.2017.

Tapahtumaan voi tutustua tässä: http://www.vantaanseudunsukututkijat.net/kuulutko-sukuuni-tapahtuma/ Tapahtumanjärjestäjä Vantaan seudun sukututkijat ry julkistaa ohjelman lähipäivinä. Luvassa on aiempien vuosien tapaan mm. mielenkiintoisia luentoja, tietoiskuja, kymmeniä ellei sata sukututkimukseen tavalla tai toisella liittyvää näytteilleasettajaa ja valokuvanäyttely Entisajan kulkuneuvoja. Lahden seudun sukututkijat ry:lla on tapahtumassa myös oma osasto.

Mobusin bussi kuljettaa meidät Väinämöisentie 2 A:ssa sijaitsevien toimitilojemme edestä suoraan tapahtumapaikan ovelle ja takaisin. Toimitilojemme tilavalle parkkipaikalle voi pysäköidä oman auton koko päiväksi ilmaiseksi. Pitkin matkan vartta pääsee tarvittaessa kyytiin sopivilta pysähdyspaikoilta. Aikataulu tarkentuu vielä, mutta tarkoituksena on olla paikalla Vantaalla tilaisuuden avautuessa klo 10 ja lähteä paluumatkalle ovien sulkeutuessa lauantailta klo 17, matkustajien niin päättäessä aiemminkin. Päivän aikana on mahdollisuus ruokailla ja kahvitella edullisesti ja herkullisesti Vantaan ammattiopisto Varian oppilaiden pitämässä kahvila-ruokalassa.

Edestakaisen bussimatkan hinta on noin 20 € riippuen matkustajien määrästä. Ilmoittautumiset pikimmiten Riitta Kokko-Parikalle , facebookin yksityisviestillä tai tekstiviestillä 040-7629225. Mainitsethan ilmoittautumisen yhteydessä myös sähköpostiosoitteesi, jos sinulla on sellainen.

29.09.2017 HUOM! Kuljetus on PERUUTETTU, koska osallistujia ei ilmoittautunut tarpeeksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.