Lahden seudun sukututkijat ry


Siirry jäsensivuille tästä

viimeisimpiä uutisia

Uutiset ryhmiteltynä

Sisään ja uloskirjautuminen
(vain toimihenkilöille)

Padasjoen sukututkimusviikko huipentui päätapahtumaan la 30.09.

Padasjoen sukututkimusviikosta, joka huipentui eiliseen päätapahtumaan, jäi hyvä maku suuhun. Padasjoen kirjasto tarjosi asiakkaille 130-vuotisen historiansa kunniaksi makoisaa täytekakkua, kiitokset ja onnittelut vielä kirjastolle! Ja kiitokset myös aktiiviselle yleisölle! Tapahtuman osanottajalistaan kirjoitti nimensä 24 henkilöä, paikalla oli kuitenkin enemmänkin väkeä. Saimme tilaisuudessa kaksi uutta jäsentä ja sukututkimuslomakkeitamme ja sotilasjulkaisuamme ostettiin moneen kotiin. Yhdistyksemme ex-puheenjohtaja ja kunniajäsen, sukututkimuksen opettaja Erkki Kiuru johdatti yleisöä sukututkimuksen pariin niin perinteisestä kuin geneettisestä sukututkimuksesta kertomalla ja tunnettu padasjokelainen suku- ja kotiseutututkija Minna Perälä oli mukana paikallisena asiantuntijana. Keskeinen padasjokelainen hyvin tutkittu suku, johon läsnäolijoistakin kuului kolmasosa, on Virmailan suku. Padasjokelaislähtöiset ovat aktiivisia geneettisenkin sukututkimuksenkin harrastajia ja teettäneet kirjastokiertueemme aiempiin paikkakuntiin verrattuna paljon DNA-testejä. Kuvat: Esa Yrjölä.

Kirjastokiertueemme jatkuu seuraavaksi Hollolassa. Hollolan kirjastossa sukututkimusviikkoa vietetään ma 23. – pe 27.10., päätapahtumapäivä on to 26.10. klo 12 – 19.

Sukututkimustapahtumamme Padasjoen kirjastossa on alkamassa.
Lahden seudun sukututkijat ry:n ex-puheenjohtaja, kunniajäsen, sukututkimuksen opettaja Erkki Kiuru johtamassa puhetta Padasjoen sukututkimuspäivässä. Paneelikeskustelijat oikealla takana Lahden seudun sukututkijat ry:n sihteeri Riitta Kokko-Parikka ja padasjokelainen sukututkimuksen asiantuntija Minna Perälä.
Padasjoen sukututkimuspäivän yleisöä
Padasjokelaisia Y37-mieshaploja
Padasjokelaisia Y37-mieshaploja
Padasjoen kirjasto tarjosi 130-vuotisen historiansa kunniaksi asiakkailleen täytekakkua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.