Lahden seudun sukututkijat ry


Siirry jäsensivuille tästä

viimeisimpiä uutisia

Uutiset ryhmiteltynä

Sisään ja uloskirjautuminen
(vain toimihenkilöille)

Ensimmäistä, mutta ei viimeistä sukututkimuksen leirikoulua vietettiin todella mukavissa tunnelmissa

Ensimmäistä, mutta ei viimeistä sukututkimuksen leirikouluamme vietettiin todella mukavissa tunnelmissa. Puitteet 50-luvulla rakennetussa entisessä savottakämpässä Lammin Evolla olivat kohdillaan, kun sukututkimukseen vihkiytyneet puivat kiireettömästi ja hiiskumattomassa erämaan rauhassa niin genetiikan ja kirkonkirjojen avulla tutkittuja sukulaisiaan kuin elämänmakuisia sukutarinoitaankin nauruhermojakaan unohtamatta.

Sukututkimuksen supervuorokausi aloitettiin yksissä tuumin tehdyillä ruokaostoksilla. Perillä Evon Erähuvilalla kohotettiin ensi alkuun maljat rakkaalle harrastukselle. Yhteisvoimin aikaansaatu lohisoppa piti nälkää pitkälle iltaan. Torstain viime tunneilla paistettiin vielä eräkämppään itsestäänselvästi kuuluvaa makkaraa kohtuudella nautittujen palanpainikkeiden kera. Saunan lämpökin kutsui osaa retkeilijöistä. Kellon käydessä lähemmäs kahta unta ei kannattanut enää viivyttää. Seitsemän korvilla aamulla ruokailu- ja kokoustilassa kävi taas jo iloinen puheensorina. Kiitos ikimuistoisesta yhteisestä ajasta kaikille osallistujille ja voihan surku teitä, jotka jäitte siitä paitsi!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.