Orimattilan sukututkimusviikkomme käynnistyy tänään

Tervetuloa Orimattilan kaupunginkirjastoon (Lahdentie 65) tällä viikolla sukututkimuksen merkeissä! Sukututkimusviikkomme starttipäivänä tänään maanantaina 28.05. kirjastossa on aiheeseen liittyviä esityksiä, sukututkimusneuvontaa ja pullakahvitarjoilu klo 12 – 19.

Klo 13.00 Sukuseuran lehti kansalaishistorian tekijänä, Wanha Tuomas -lehden toimitussihteeri Hannu Korhonen. Wanha Tuomas on Vanhan Rautalammin Korhoset -sukuseuran jäsenlehti. Suvun kantaisä Tuomas Pekanpoika Korhonen asettui asumaan 1550-luvun alussa sisä-Suomen erämaille, mihin perustettiin myöhemmin Rautalammin pitäjä.

Klo 15.00 Sukututkimus ja DNA, esittelijänä sukututkimuksen opettaja Maaret Räsänen

Klo 17.00 Tuisku-Camenaeus -sukuseuran esittely, esittelijänä seuran puheenjohtaja Paula Mäkelä. Suku on tunnetuimpia orimattilalaisia sukuja.

Koko viikon Orimattilan kirjastossa on esillä sukututkimus- ja kotiseutukirjallisuutta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *