Uudella hallituksellamme järjestäytymiskokous

Kuvassa Lahden seudun sukututkijat ry:n hallitus. Vasemmalta varapuheenjohtaja ja kirjastonhoitaja Leo Laakko, sihteeri Tuula Niskanen, jäsen Risto Ruohonen, jäsen Maaret Räsänen, jäsen Tarja Piitulainen, Sukuset-lehden päätoimittaja Esa Yrjölä, ja edessä puheenjohtaja Riitta Kokko-Parikka.

Lahden seudun sukututkijat ry:llä oli tänään hallituksen järjestäytymiskokous syyskokouksessa valitun puheenjohtajansa Riitta Kokko-Parikan johdolla. Tavalliseen tapaan rento ja paljon iloa ja nauruakin sisältänyt kokous venähti peräti nelituntiseksi, sillä pitkällä asialistalla olivat varapuheenjohtajan ja sihteerin valinnan lisäksi mm. yhdistyksen 40-vuotisjuhlajärjestelyt, alkuviikosta taittoon menevän seuraavan jäsenlehtemme Sukusten runsas sisältö ja parinkymmenen tulevan tapahtumamme järjestelyt.

Leo Laakko, joka toimii myös yhdistyksemme kirjastonhoitajana, valittiin jatkamaan yhdistyksen varapuheenjohtajana. Tuula Niskanen on neljä vuotta sihteerinä toimineen Riitta Kokko-Parikan jälkeen uusi sihteeri. Edellinen puheenjohtajamme Esa Yrjölä jatkaa Sukuset-lehden päätoimittajana. Riitta toimii edelleen myös verkko- ja facebook-sivujemme pääasiallisena sisällöntuottajana.

Jäsenemme, joita on tällä hetkellä 418, saavat lähiaikoina sähköpostiinsa vuoden 2019 jäsenmaksulaskun ja jäsentiedotteen 1/2019.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *