Vuoden 2020 jäsenmaksulaskutus alkamassa

Lahden seudun sukututkijat ry:n (LSST) vuoden 2020 jäsenmaksulaskujen postitus tällä hetkellä 525-henkiselle jäsenistöllemme on alkamassa ja tapahtuu ryppäissä noin viikon kuluessa.

Lasku ja sen mukana jäsentiedote ja tällä hetkellä vajaa 60 tapahtumaa käsittävä tapahtumakalenteri LSST tapahtumakalenteri lähetetään sähköpostilla hallituksen jäsentemme sähköpostiosoitteista. Tarkkailkaa siis postianne ja varmuuden vuoksi myös roskapostilaatikkoanne.

Mikäli sähköpostiosoitteenne on äskettäin muuttunut, ilmoittakaa pikaisesti uusi osoite puheenjohtajalle Riitalle riitta.kokko-parikka(at)phnet.fi. Niille noin 10 jäsenellemme, joilla ei ole sähköpostia, jäsenmaksulasku ja muu aineisto lähetetään kirjepostina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *