Jäsenmaksulaskut ovat erääntyneet 17.3.2020

Lahden seudun sukututkijat ry:n vuoden 2020 jäsenmaksulaskut lähetettiin yli 520 hengen jäsenistöllemme viikolla 10. Niille, joilla on sähköposti, laskut lähetettiin sähköpostilla yhdistyksemme hallituksen jäsenten sähköpostiosoitteista, ja noin 10 sähköpostittomalle jäsenelle ne toimitettiin kirjepostina. Laskujen eräpäivä oli eilen 17.03.2020. Mikäli et ole saanut laskua, tarkista myös sähköpostisi roskaposti. Laskun mukana lähetettiin yhdistyksemme uusin jäsentiedote sekä tulevien tapahtumien luettelo.

Jäseniä pyydetään maksamaan jäsenmaksu 30 € Lahden seudun sukututkijat ry:n pankkitilille FI33 5612 1120 4129 59 viitteellä 5500, mikäli se on vielä maksamatta. Jäseniksi vasta liittyviä pyydetään ensin täyttämään ja lähettämään yhdistyksemme verkkosivuilla oleva liittymislomake liittyminen jäseneksi Sen jälkeen he saavat maksuohjeet ja muuta uusille jäsenille annettavaa materiaalia.

Mikäli et löydä viikolla 10 lähettämäämme aineistoa jäsenmaksulasku + jäsentiedote + tulevat tapahtumat sähköpostistasi tai sähköpostiosoitteesi on vaihtunut, eikä posti ole siksi tullut perille, ota yhteys puheenjohtajaan Riittaan riitta.kokko-parikka(at)phnet.fi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *