Kesäkuun DNA-iltamme on peruttu, kirjastomme auki seuraavan kerran la 30.05.2020

Kesäisin DNA-iltamme on järjestetty vapaamuotoisen keskustelun ja neuvonnan merkeissä ilman erityisaihetta. Koska erityisesti neuvonnassa opastaja ja opastettava joutuvat olemaan lähikontaktissa tietokoneen äärellä, suositeltuja turvavälejä ei pystytä noudattamaan. Kesäkuun DNA-ilta tiistaina 02.06.2020 joudutaan näin ollen peruuttamaan.

Heinä- ja elokuun DNA-iltojen osalta epidemiatilannetta seurataan ja päätökset tehdään myöhemmin. DNA-testaukseen liittyviä kysymyksiä yhdistyksemme jäsenet voivat lähettää sähköpostilla DNA-iltojen vetäjälle Erkki Kiurulle, erkki.kiuru(at)phnet.fi.

Kirjastomme osoitteessa Väinämöisentie 2 A, Lahti, on avoinna seuraavan kerran lauantaina 30.05.2020 klo 12 – 15, jolloin kirjoja voi lainata tai palauttaa. Laina-asioissa voi olla etukäteen yhteydessä kirjastonhoitaja Leo Laakkoon, leo.laakko(at)gmail.com.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *