Korona-ajan ohjeistusta tapahtumiimme tuleville

Syyskauden tapahtumamme omissa toimitiloissamme alkavat ensi viikolla. Yhdistyksemme hallitus on päättänyt, että kaikkiin toimitiloissamme järjestettäviin tapahtumiin voidaan toistaiseksi ottaa turvavälien noudattamiseksi yleisöä 35 henkilöä eli noin puolet istumapaikkojen määrästä. DNA-illoissa ja Geni-työpajoissa, joissa annetaan henkilökohtaista neuvontaa, sekä opastajat että opastettavat käyttävät neuvonnan aikana suojamaskeja. Niitä suositellaan käytettävän tapahtumissamme muutenkin. Osallistujia pyydetään ottamaan omat maskit mukaan ja noudattamaan hyvää käsihygieniaa. Tarjolla on käsidesiä. Tapahtumiemme kaikkien osanottajien nimet, sähköpostiosoitteet ja puhelinnumerot otetaan ylös, jotta heidät voidaan tarvittaessa tavoittaa myöhemmin. Tilaisuuksissamme, joissa on kahvitarjoilu, toimihenkilömme suorittaa annostelun.

DNA-illoissa ei ole edelleenkään ennakkoilmoittautumista ja sisään mahtuu siis 35 ensimmäistä paikalle saapunutta. Syyskauden ensimmäinen DNA-ilta tiistaina 01.09. on tarkoitettu aloittelijoille. Se alkaa opastuksella ja neuvonnalla klo 16.30 ja Erkki Kiurun esitys aiheesta Mitä geneettinen sukututkimus on alkaa klo 17.30. Muistutamme, että tilaisuus 01.09. on tosiaan tarkoitettu aiheesta kiinnostuneille ja aloittelijoille, ei sitä jo harrastaville. Pidemmälle edenneiden DNA-ilta on vuorossa tiistaina 08.09.2020. Opastus ja neuvonta alkaa silloinkin klo 16.30 ja illan esitys klo 17.30 aiheena FamilyFinder-testin tulkinta ja työkalut.

Avioton lapsi -teemapäiväämme la 19.09.2020 voidaan ottaa ilmoittautumisia enää vain mahdollisille peruutuspaikoille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *