Tilojen erityismuodot 1600 -1900 -luvuilla -teemapäivä lähestyy

Tilojen erityismuodot 1600 – 1900-luvuilla -teemapäivämme la 17.10.2020 lähestyy. Kari-Matti Piilahti kertoo läänitys- ja lahjoitusmaista ja Juho Mattila maanomistusasiakirjojen käytössä sukututkimuksessa. https://lahdenseudunsukututkijat.com/wordpress/event/tilojen-erityismuodot-1600-1900-luvuilla-teemapaiva/ Tapahtumaan toivotaan vielä lisää kuulijoita, sillä esitysten välissä toimitilojemme vieressä ateria- ja pitopalveluyrittäjän Marita Hyytiän tiloissa järjestettävän tilauslounaan minimihenkilömäärästä 25 puuttuu vielä muutama. Noutopöytäruokailun hinta on 10 €. Tapahtuma on kaikille avoin eli myös muut kuin yhdistyksemme jäsenet voivat osallistua.

Ilmoittaudu tästä teemapäivään ja ruokailuun: https://lahdenseudunsukututkijat.com/wordpress/ilmoittautuminen-lahden-seudun-sukututkijoiden-tilaisuuteen/Yhteistyökumppanimme Marita Hyytiä jää eläkkeelle lokakuun lopussa ja 17.10. teemapäivämme tilauslounas on viimeinen, joka järjestetään hänen toimitiloissaan. Jatkossa teema- ja koulutuspäiviemme yhteydessä järjestettävät tilausruokailut pidetään Lounaskahvila Mirkussa, osoite Norokatu 5, Lahti. Se sijaitsee noin kilometrin päässä toimitiloistamme ja kuljetukset sinne tapahtuvat henkilöautoilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *