Tervetuloa ensi viikon tapahtumiimme!

Tervetuloa maanantaina 16.11.2020 klo 17.30 alkaen sääntömääräiseen syyskokoukseemme, jonka aineistoon (esityslista, toimintasuunnitelma 2021 ja talousarvio 2021) voi jo tutustua salasanalla suojatuilla jäsensivuillamme. Syyskokouksen jälkeen noin klo 18 alkaen Tino Varjola kertoo romanikulttuurista ja suvuista. Syyskokoukseen ja esitelmätilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.

Keskiviikon 18.11. aloittelijoiden Geni-työpajassa klo 17 alkaen on vielä mukavasti tilaa, joten ilmoittauduhan pian mukaan tästä: https://lahdenseudunsukututkijat.com/wordpress/ilmoittautuminen-lahden-seudun-sukututkijoiden-tilaisuuteen/, jos yhteisen sukupuun rakentaminen ja sukulaisuussuhteiden jakaminen muille kiinnostaa ja tarvitset Geniin liittyvää opastusta ja neuvontaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *