Lippuja vapautunut Saituri-näytelmän esitykseen

Lahden kaupunginteatteri joutui Päijät-Hämeen koronatilanteen ja siihen liittyvien kokoontumisrajoitusten takia perumaan kaikki esityksensä ajalla 30.11. – 13.12. Näin ollen myös Saituri-näytelmän esitys la 12.12.2020 klo 13, johon jäsenemme olivat kauttamme varanneet ja maksaneet lippuja, jouduttiin perumaan. Lähes 30 hengen retkiryhmällemme on saatu vaihdettua uusi näytösaika tilattuine väliaikatarjoiluineen lauantaiksi 16.01.2021 klo 13. Ryhmämme jäsenille on ilmoitettu asiasta, ja teatterista on toimitettu meille uudet liput.

Osalle joukostamme uusi aika ei sovi ja heille tullaan palauttamaan jo maksetut maksut. Muutamia lippuja väliaikatarjoiluineen (kahvi/tee/virvoitusjuoma ja laktoositon kylmäsavulohi-saaristolaisleipä tai gluteeniton ja laktoositon kinkkupiirakka yht. 38 €) on täten vapautunut uudelleen myyntiin. Mikäli olet kiinnostunut näkemään Saiturin viimeisen päivänäytöksen la 16.01.2021 klo 13, niin ilmoittaudu tästä ja kerro samalla myös väliaikatarjoilutoiveesi:

Lahden seudun sukututkijoiden tapahtumiin – Lahden seudun sukututkijat ry

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *