Sukuset 1/2021 ilmestynyt, lehdessä jäsenmaksulasku 2021

Sukuset-jäsenlehtemme 1/2021 on ilmestynyt ja näköispainos on hetki sitten laitettu verkkosivujemme jäsensivuille!

Sukuset-jäsenlehtemme uusin numero 1/2021, järjestyksessään jo 103. lehti, on nyt siis luettavissa digiversiona jäsensivuilla. Digilehden tilaajille on ilmoitettu lehden ilmestymisestä sähköpostilla. Paperimuotoinen lehti on painossa ja tulee postissa tilaajille aikanaan.

Tällä kertaa lukupaketissa on 44 sivua. Artikkeleissa kerrotaan uudesta sukututkimusten tallennusprojektistamme, yhdistyksellemme lahjoitetuista vanhoista valokuvista sekä lahtelaisista valokuvaajista ja valokuvaamoista, Lotta Svärd 100 -juhlavuodesta, esivanhempien matematiikasta, historiakävelyistä Hämeenkoskella, iittiläisistä nimipäiväperinteistä, Askolan myllyistä ja mylläreistä jatkona edellisestä numerosta, Etholeniusten etsinnästä ja suvusta Hollolan Lahden Leikkolassa. Koska kevätkauden tapahtumamme ovat lähes kokonaan verkossa, lehdessä on paljon myös näiden uusien toimintamuotojemme esittelyä.

Huomioithan, että lehteen on painettu vuoden 2021 jäsenmaksulasku. Jäsenmaksuilla mahdollistamme toimintamme. Maksu on 25 € niille, jotka haluavat lukea lehteä vain näköispainoksena verkkosivujemme jäsensivuilla ja 30 € niille, jotka haluavat fyysisen lehden postitettuna kotiin.

Ei-jäsenet voivat ostaa lehteä hintaan 5 €, postitse tilattaessa hintaan lisätään postikulut.

Mukavia lukuhetkiä upean uutukaisen parissa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *