Sukuni salat -ohjelma alkaa – meillä geneettisen sukututkimuksen neuvontailta ti 16.2.2021

Maikkarin Sukuni salat-ohjelmasarja alkaa huomenna ma 15.02.2021 klo 20.00, ohjelmassa tunnetut suomalaiset pääsevät sukunsa tarinoiden äärelle. Ohjelmassa on käytetty myös geneettisen sukututkimuksen keinoja ja sen avulla menneistä sukupolvista paljastuu uusia näkökulmia.

Lahden seudun sukututkijat järjestää geneettisen sukututkimuksen perusteisiin liittyvän neuvontaillan Zoom-Meeting-ohjelmalla ti 16.2.2021 klo 18.30. Jos haluat tulla mukaan kysymään geneettisestä sukututkimuksesta, niin ilmoittaudu mukaan sähköpostilla (ilta on tarkoitettu aloittelijoille ja paikkamäärä on rajoitettu)

https://www.mtv.fi/sarja/sukuni-salat-10002348

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *