Savolaisten sukujen isälinjat kiinnostivat ennätysmäärää ihmisiä

Tänään DNA-illassa Ari Kolehmainen kertoi savolaisten sukujen isälinjoista. Esitystä olisi halunnut seurata 170 henkilöä, mutta vain sata voitiin ottaa mukaan. Muille lähetetään huomenna linkki, josta pääsee katsomaan esityksestä tehtyä tallennetta.

6 kommenttia artikkeliin ”Savolaisten sukujen isälinjat kiinnostivat ennätysmäärää ihmisiä”

 1. Hei,
  Vakuuttava esitys, itse I- miehenä jäin kaipaamaan sitä tietoa savolaisista suvuista jäi hyvin pieneksi osaksi luentoa, tosiasiahan on että N- miehiä on suuri joukko / tutkittua tietoa siitä varmaan kokonaisuus oli pieni .

  1. Hei!
   I-haploista meillä oli toista vuotta sitten esitys ja se keräsikin ennätysmäärän kuulijoita.

  1. Kannattaa seurata verkko- ja facebook-sivuillamme olevia tapahtumamainoksia. Tervetuloa myös yhdistyksemme jäseneksi, useimmat tapahtumammehan on tarkoitettu vain jäsenillemme.

  1. Meillä on käytössä max 100 hengen Zoom-verkkopalvelulisenssi ja valitettavasti kaikki halukkaat eivät mahtuneet seuraamaan live-esitystä. Se on kuitenkin mahdollista saada tallenteena jälkikäteen ja pyydänkin DNA-iltojemme vetäjää Erkki Kiurua lähettämään sen sinulle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *