Vuosikokousaineisto ja vuosikokouksen sekä maaliskuun jäsentapaamisen Zoom-linkki

Maanantaina 15.03.2021 klo 17.30 alkavan Lahden seudun sukututkijat ry:n vuosikokouksen kokousaineistoon voi nyt tutustua verkkosivujemme salasanalla suojatuilla jäsensivuilla. Jäsensivustolla on myös linkki, josta pääsee etäyhteydellä Zoom-verkkopalvelussa osallistumaan vuosikokoukseen sekä sen jälkeen noin klo 18.15 alkavaan yhdistyksen maaliskuun jäsentapaamiseen, jonka vetäjänä on puheenjohtaja Riitta Kokko-Parikka.

Koronaviruspandemian vuoksi vuosikokoukseen voi fyysisesti toimitiloissamme osallistua korkeintaan 6 henkilöä, joten jäsentemme toivotaan osallistuvan kokoukseen ja sen jälkeiseen jäsentapaamiseen runsaslukuisesti etäyhteydellä. Vuosikokouksen ohjelmassa on sääntömääräisten asioiden lisäksi huomionosoituksia ansioituneille jäsenillemme.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *