Antoisa perinnemaisemat-teemapäivä

Tänään kansainvälisenä luonnon monimuotoisuuden päivänä Etelä-Suomen Maa- ja kotitalousnaisten/Pro Agrian maisema-asiantuntija Auli Hirvonen kertoi ensin perinnebiotoopeista ja rakennetuista perinnemaisemista ja sen jälkeen Talonpoikaiskulttuurisäätiön hallituksen jäsen, latoasiantuntija Heikki Koljonen latojen historiasta. Antoisat esitykset saivat katsomaan oman kotiseudun perinnemaisemia jatkossa uusin silmin, ymmärtämään latojen huomattavan merkityksen Suomen historiassa sekä houkuttavat ulos Suomen kauniiseen luontoon. Molempien esitysten aineistoa on ennen pitkää nähtävillä myös verkkosivujemme salasanalla suojatuilla jäsensivuilla.

Koronaviruspandemian vuoksi siitä on aikaa, kun meillä viimeksi on ollut luennoitsija toimitiloissamme Lahdessa, Euroopan vuoden 2021 ympäristöpääkaupungissa. Heikki Koljonen oli tänään paikan päällä Väinämöisentiellä, Auli Hirvonen luennoi etänä. Samalla testattiin, kuinka tapahtumamme järjestäminen onnistuu hybridimallilla. Fyysisesti tapahtumaa seuraamassa oli neljä henkilöä ja etäyhteydellä osallistui 16 henkilöä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *