Toimitilamme valmiina fyysisten tapahtumien järjestämiseen

Päijät-Hämeen alueen kokoontumisrajoitus max 10 henkeä sisätiloissa on edelleen voimassa. Siivosimme ja järjestimme toimitilamme tänään päivällä kuitenkin jo sitä silmälläpitäen, että ennen pitkää voidaan ehkä järjestää jo suuremmankin henkilömäärän mahdollistavia fyysisiä tapahtumia. Perinteisen sukututkimuksen neuvonnassa tänään kävi kaksi jäsentämme ja kirjastomme kirjoja lainasi tai palautti seitsemän henkilöä.

Kesä- ja heinäkuussa järjestämme aiempia kuukausia vähemmän tapahtumia: nautimme Suomen kesästä. Tätä kirjoittaessani kuuntelen ulkosalla ihastuttavaa linnunlaulukonserttia Uhma-kissani kanssa kotikylässäni Kärkölän Lappilassa, minne isoisäni isä Iso-Antti Koskinen muutti saman pitäjän Uudestakylästä v. 1874. -Puheenjohtaja Riitta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *