600 jäsentä koossa ja lahjoitus kirjastoomme!

Ryhmäsähköpostitusongelmien takia harmillisesti alkanut vuorokausi kääntyikin päivän mittaan erityisen mukavaksi. Saavutimme haamurajan 600 jäsentä! Uusin poppoolaisemme on hyvinkääläinen sukututkimuksen pitkäaikainen harrastaja.

Elokuun jäsentapaamiseemme verkossa osallistui 11 jäsentä. Osallistujien esittelemät sukuvalokuvat tarinoineen olivat niin kiehtovia, että ne kootaan myös muun jäsenistömme nähtäväksi.

Varapuheenjohtajamme Leo, joka sukututkimusharrastuksen ohella loihtii moottorisahalla puusta taidokkaita veistoksia, lähetti Karhufestivaaleilta Ilomantsista tapaamiseen iloiset sahanpuruiset terveiset: Pohjois-Karjalan sukututkijain seura ry lahjoitti yhdistyksemme kirjastoon Kukkosten sukukirjan Kukkoset Joensuun kylässä ja kaupungissa.

Mitähän seuraavat päivät tuovat tullessaan! Tällä viikolla meillä on vielä neljä tapahtumaa, katsokaahan tulevaa ohjelmaamme (kaikkiaan lähes 80 tapahtumaa) ja ilmoittautukaa mukaan tästä: Ilmoittautuminen tapahtumiin (lahdenseudunsukututkijat.com)

Pohjois-Karjalan Sukututkijain Seura ry:n puheenjohtaja Kirsti Pasanen ja varapuheenjohtajamme Leo Laakko

Varapuheenjohtajamme Leo Laakko taideteoksineen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *