Sähköpostiryhmien käyttöönotto

Ryhmäsähköpostituksen käytäntöjä on muutettu. Lähempiä tietoja on salasanalla suojatulla jäsensivustollamme.

Muutos johtuu siitä, että joukkosähköpostien lähettäminen tavallisesta sähköpostista on hyvin hankalaa, koska roskapostisuodattimet ja postitusjärjestelmät rajoittavat kovin suurien ryhmäpostien lähettämistä.

Koska myös DNA-illoissa saattaa tarvita joukkosähköpostitusta suurelle ryhmälle, voivat myös ei-jäsenet joutua mukaan kertakäyttöiseen postitusryhmään, joka tehdään turvallisella ja yleisestä sähköpostituksesta erillään olevalla Google Ryhmät -ohjelmalla. Ryhmään liittämisestä tulee kaikille osallistujille tervetuloa-viesti. Viestissä on mahdollisuus erota ryhmästä (ohje tervetuloa-viestissä), jos niin haluaa. Silloin jää ilman ryhmälle lähetettävää informaatiota. Kun tapahtuma on mennyt, poistetaan tällainen tilapäinen ryhmä kokonaisuudessaan mukaan luettuna osallistujien tiedot.